Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

cnm inşallah güzel sonuçlar alırsınn dularımız seninle...

belli olmaz canım yaa bozma moralini.


hadi bakalım lalezarım umarım gelmştir meleğin, Allah hayırlısını versin.

canım hayırlısı olsun sakın sıkıntı yapma gönlünü ferah tut ve olumlu düşün inşallah meleğin tutunmuştur dualarım seninle herşey gönlünce olsun ve allahım sabrının mükafatını versin öptüm seni :)

oyyyyyyy kıyamam evet aynı şeyleri bende yaşadım ama adet kanaması geliyor diye hiç oralı olmadım ve bebişim geldi inşallah seninde öyledir hayıra yoralımda hayır olsun hadi lalem güzel haberi ver bize :)

hadi hayırlısı canım inşallah gelmiştir bebeğinn

lalem inş. bu sefer mutluluğa tam anlamıyla ulaşırsınız bebişiniz glmiştir.

Kızlar hepinize güzel duygularınız ve dualırınız çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden... gün azaldıkça merakta çoğalıyor bende, bu gece yine acayip mide ağrısı çektim yine, saat 4 de uyandırdı beni, dr.um mide ilaçlarını içme dedi, midem yine kötü, hamile kalırsam ne yapıcam hiç bilmiyorum :(
 
Canım iyiyit sağol sen nasılsın, Ela'cım nasıl, eminim her geçen gün büyüyordur, yeni resimlerini bekliyorum :)

sağol canım ben de iyiyim, tatildeyiz şu an. ela hanım da iyi. ama çooookkk cadı deliler gibi çığlık atıyor biz şaşırıp kalıyoruz :) maşallah keyfi yerinde. 7,5 aylık oldu teyzesi. tatile geleli kaç gün oldu tek bir fotoğraf çekmedik inanır mısın :) kamera da var ama bıktık mı ne bilmiyorum.

bu arada hislerin inşallahhhhhhhh doğru çıkar canım. inşallah meleğin gelecek hayırlısıyla
 
günaydın arkadaşlar nasılsınız yorumlarınız icin cok teşekkur ederim
evet farklı markayla yaptım ama cok sılık gorunuyor onun ıcın eşım kantest bır kac gun beklemmemı ıstedı kan test negatıf cıkarsa daha cok uzulursun dıye ama kasıklarım ve gözuslerım ınanılmaz ağrı ve acı var sarı gıbı akıntım oluyor bunlara bakarsan hamıleyım ama puko oldu ıcın fazla umıtlenemıyom bu ay ıncırı cok yemiştim oda lekelenme yaptı
 
Geri
Üst