Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

shekerimm neye üzüldün yapma böyle bebişini düşün tatlımm kıyamam ben sanaa.hoş bu aralar bende de bi duygusallıktır gidiyo herşeye ağlıyorum.ama ben hamiş değilimm senin meleğinn yanında ve onudüşünmen lazım.yanii böceğim bana serbest sana yasak.kız yolla kaynananlar bende kalsın kız bıraksınlar artık seni gerçekten üzülüyom böyle ağlayınca sen:(
 
merhaba kızlar, ben geldimmmm , sabah gittim doktora 10 gün erken adet olunca panik olmuştum doktoruma söyleyince gel bı kontrol edelım dedi. Çok şükür kist yara vs bisey yokmuş. Hiç bu kadar erken gelmezdi bu ay da erken gelesi varmış ne yapalım:)) en azından hamile miyim degil miyim diye stres yapmama fırsat vermedi erkenden geldi:))))
yasemincim rahim filmini sormuşsun ben salı günü çektireceğim doktorum çok kolay bi işlem korkmana gerek yok filan dedi ama ben muayene esnasında bıle kasılıyorum stres yapıyorum. Ben durumumu anlattım, korktugumu soyledım o da anestezili yapalım o zaman dedi. Salı günü yaptırdıktan sonra anlatırım detayları sana. Ücretini sormayı unutmuşum maalesef. Detaylı bilgiyi haftaya verirrim ben sana canım:)
canım iyi kist olmadığına sevindim, bu adet düzensizlikleri de biliyorsun bebeğe hazırlık. inş rahim filmin de temiz çıkar da bebeğin yakında gelir.

ayyyy inanmıyorum benımde ısmım var cokkk mutllu oldum tşkkkk
ne demek hayatım süpriz olsun sana diye koydum, umarım orda 9 ay ismin kalır:)

kızlar hepinize merhabalar. nihayet okumayı bitirdim. nasılsınız bakalım?
mrb canım iyiyiz büyüyoruz işte yarın ayrıntılı ult var. sen nasılsın bakalım oğluşunla?

yaa shekerim noldu? sorun ne tatlım yaa? yazıp çıkmışsın valla üzüldüm canım yaa ağlama kıyamam bebeğini düşün takma bşyi kafana..
 
tunacım iyiyiz çok şükür bol bol yatıp dinleniyoruz bebişimle. sen de iyisindir kızınla. inşallah yarın prensesinle görüşürsün hayırlsıyla.güzel haberlerini bekliyoruz. öptük sizi.
oh maşallah iyi olun canım bol bol dinlen. sağol güzelim benimki hissettirmeye başladı kendini darısı sizlere artık, çok tşk ederim zaten yarını iple çekiyordum haber veririm öptüm..
 
Geri
Üst