Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

herkese merhabalar.
darkangel80 bebeğin hayırlı olsun. Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
hamişler ve hamiş adayları nasılsınız?
maviş adaşım biz iyiyiz bebişimle seninde bayağı büyümüştür meleğin aramızda iki hafta var allahım tamamına erdirsin canım cümlemizinkini kendine ve bebişine dikkat et öptm sizi :)
 
canım negüzel işte hormonlar güzelde çıktıysa sorun yok sadece çalışmeları bilinçlı hesap kitap ile yapıcaksın intten yumurtlama tarihini hesaplayıp ona göre çalışacaksın :) burdaki çoğu hamişimizle robota başlamıştık görev gibi olmuştu artık ama sonunda başardık azmin gücü işteeeeeee :) canım kader derken senindemi ikinci evliliğin yanılmıyorsam bir kızın vardı allah bağışlasın kaç yaşında tabi sakıncası yoksa :) benim iki oğlum var büyüğüm asker aralıkta teskere inşallah askerim geldikten 20 gün sonrada bebişim gelcek allahın izniyle küçük oğlum lise 1 de 3 erkek oluyor allahım cümlemizinkini bizlere bağışlasın :) ayrıca iyi dileklerin içinde teşekkür ederim dilerim en kısa zamanda seninde meleğin gelir :)

ben şeffaf akıntıyı takip ediyorum,ovulasyon testi ile kontrol ediyorum vs.. yani aslında son 3 aydır oldukça bilinçliyim..
gün de kaçırmıyoruz ama şimdilik bebek yok..
hayırlısıyla gelsin inşallah..

benimde ikinci evliliğim evet..
kızım üniversite öğrencisi :)
Allah çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah.. uzun ömürler versin..

oğluna hayırlı tezkereler diliyorum,az kalmış bak şafak.. allah kavuştursun inşallah canım..
 
defnem binlerce kez diliyorum darısı sana Allahım benim için hissettiğiniz iyiliklere karşı en güzellerini size yaşatsın inş.
sevdemmmm canımmmm tebrikler:) ayy çok sevindim yaa rabbim isteyince herşey nasılda oluveriyoo.bende inanıyorumki busefer sorunsuz bir gebelik yaşayıp kucağına alıcaksın o dünya harikasını:)

canım hiç bilgim yok bukonuda inşallah doktorunun dediği gibi sorun yoktur.en doğrusunu onlar bilir.
 
sağol masalcım aramıza hg adet tarihini listemize ekliyorum hayırlısıyla bebişinin gelmesini diliyorum rabbimden
selam :)
aslında yaştan dolayı daha az ümitliyim.. ama hormonlar yaşıma göre oldukça iyi çıktılar.. buna sevindim..
doktorum da müdahaleye gerek yok,6 ay deneyin,kasımda ekimde gelin dedi..
keşke senin gibi 5. ayımda kalıversem gebe..(bu ay yani)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

(bu arada kaderlerimiz de benziyor:))



tebrikler ne güzelll :)
allah analı babalı büyütsün inşallah,sağlıkla....



selamlar:) teşekkürler..
gergin bekleyişteyim ben :S
bat 3 ekim çünkü
 
deli kız:deli: çok sağol canım benim rabbim sizinkilerinde doğumlarına hep birlikte sevinelim inş.
slm kızlar bis geldkkkk:)öğle uykusuna yattm sabah erken kalknca uykum gelmişti valla.Uyanır uyanmaz bi bakem dedim iiiki bakmışım sevdem hamiş olmuşşş yaşasınnnnnn :deli: cnm sevdem hayırlı olsn RABBİM acısını göstermesn sonuna kadar tutunsn sana.Geçmişi düşnme onlar geride kaldı bitti şimdi yeni bi bebiş yeni bi dönem var.Gerçektn çok sevndm cnm MEVLAM bağışlasn inşallah.:tilili::tilili::tilili::tilili::tilili::bebeğim::bebeğim:gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer:)
 
gevezem çok sağol bebişim rabbim tedavinden sonra en kısa zamanda hayırlısıyla sanada hayırlı bir şekilde göndersin inş. bebişini.kalbi büyük arkadaşım.
sevdemmm çok sevindimm canım yaa hayırlı olsunn:)sakın kötü düşünmee tatlımm bakk gör rabbimm bunu sana bağışlıycakk.allahın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağına alcan bitanem.
 
ben şeffaf akıntıyı takip ediyorum,ovulasyon testi ile kontrol ediyorum vs.. yani aslında son 3 aydır oldukça bilinçliyim..
gün de kaçırmıyoruz ama şimdilik bebek yok..
hayırlısıyla gelsin inşallah..

benimde ikinci evliliğim evet..
kızım üniversite öğrencisi :)
Allah çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah.. uzun ömürler versin..

oğluna hayırlı tezkereler diliyorum,az kalmış bak şafak.. allah kavuştursun inşallah canım..
Anladım canım sen denemeye devam et emin ol gelicektir meleğin :) ne güzel biz üniversiteyi göremedik henüz şimdi geleyim sınavlara giricem diyor hayırlısı :) evet şafak azaldı hem büyük oğlumun hem bebişimin allah sabırlar versin sonlar biraz zor geçiyor ama dayanıcaz yapıcak bişey yok :) bu mekandan ayrılma inan çok fazla moral bulup meleğinede en kısa zamanda kavuşacaksın :)
 
Geri
Üst