Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sevde gözün aydın canım çok sevindim kalp atışını duymana darısı bizim başımaza:)
şimal ne güzel bir tarih sizin için 9 kasım..önümüzdeki 9 kasımdan sonra kutlayacak 3 sebebiniz olur inşaallahh:)
 
kizlar ben okuyunca cok etkilendim paylasmak istedim



Japonya'da bir depremde kurtarma ekibi genç bir kadının yaşadığı enkaza ulaşırlar.. Yıkıntıların arasında kadının cesedine ulaşırlar. Kadının enkaz altındaki pozisyonu ilginçtir.. Ellerinin arasında bir şey tutarak eğilmiş gibi..

Bu esnada da ev üzerine çökmüş izlenimi vermektedir.. Kurtarma ekibinin lideri canlı olma ümidi ile kadına ulaşmaya çalışır, fakat kadın çoktan ölmüştür.. Başka bir enkaza gitmek için hareketlenecekleri sırada, ekip lideri delikten içeri bakar ve enkazda bir çocuk olduğunu fark eder.. seslenir, "Bir çocuk var"

Uzun bir çalışmadan sonra kadının cesedinin altında çiçekli bir battaniye içinde 3 aylık bir bebek bulurlar.. Kadın son bir hamle ile bebeğinin üzerine kapanmış ve bebeğinin hayatını kurtarmıştır.. Bebek hala uyumaktadır.. Battaniyeyi açtıklarında ise bir cep telefonu bulurlar.. Ve ekranında bir mesaj vardır..

"Eğer kurtarıldıysan, seni sevdiğimi hatırla - Annen"

Annelik Dili Evrenseldir
— Japonya Depremi'de.
 
slm kızlar ben 7ekim saat 18 50 de doğum yaptım beni merak etmişsiniz diye yazayım dedim inanın hiç vaktim olmuyo buraya gelmeye boş vakitlerimde sadece yemek yiyormvede wc ye gidiyorum gecemiz gündüzmüz emzirme işkencesiyle geçiyo doğumumda hepinize çok dua ettim allahım kabul etsin hepinizi çok öpüyorum allahıma emenat olun
 
Geri
Üst