Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yasemincim hayırlı olsun, Allah bizlere de nasip etsin inşallahhh.
Aysecim senın de inşallah iyi geçer operasyonların. allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç , umutlarımız , emeklerimiz boşa çıkmasın dilerim.
 
slm kızlar 35+3 olduk ve bugün 2. nstmiz vardı. kızım bugün maşallah çok hareketliydi hemşire zor yakalayıp cihazı taktı:) ay bir de nst kağıdı bitti ama doktor için yeterliydi neyse.. çok şükür herşey yolunda kilomuz 3'e yaklaşmış boyumuz 48.5 cm gibi. ama doğum için gün vermedi daha bakalım sanırım 13 aralık olacak. ayy şurda kaldı 20 gün:)) haa bir de int bağlantısını sordum hastanede kablosuz bağlanılmıyormuş yaa ben sizsiz 2 gün npcam:( bizde durumlar böyle melekler valla sonlar çok yavaş ve zor geçiyor. yine de annelik gibisi yok:) Allahım tüm isteyenlere yaşatsın..

Maşallah küçük prensesimize kocaman olmuş annesi, inş sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına, 2 gün sensiz ne olacak burası yaaa liste alır başını gider valla :S

Tunacım maaşallah bebeğinin kilosu güzel. Hatta bu 20 gün içinde daha yarım kilo alır gibi geliyor bana. İlki sezeryan olduğundan ikincisi de sezeryan olacak. Ne yapalım sağlık olsun.

Bembeyazcım tebrik ederim canım eşinin işi için çok sevindim, evet bebekler kısmetleri ile geliyor doğru bizimkin biz haber beklediğimiz sırada eşim bana süpriz yaparak arabayı değiştirmişti :)
 
Günaydın meleklerim evet rabbim banada o güzel müjdeyi vermek nasip etti:eller::eller::eller:
hamileyimmmmmmmmmmmmm:hamileyim::hamileyim::hamileyim:
daha 5 haftalık gibi önceki gün kan testi yaptırdım dünde doktora gösterdim tebrik etti beni sagolsun.daha tam kesenin içini göremedi çok ufak oldugu için hafta tekrar gidecegim
rabbim tüm isteyen herkese hayırlısını ve o güzel gönüllerinden geçeni naip etsin inşallah.
Inan dün ilk testi elime aldıgım elim ayagım boşaltı çokk heyecanlıydım. Rabbim bebişimi senesine gönderdi annesine. Inşallah bebegim annesine sımsıkı tutunur.o benim hayat kaynagım bundan sonra.
Eşime doktoruma ve sizlere çok teşekkkür ediyorum sizler olmasaydınız o kötü anlarımda ben ne yapardım bilemiyorum.
şimdide içimi acaba iyi bir anne olabilrimiyim ve bebegim tutunamazsa korkusu sardı. Sizlere şimdi daha çok ihtiyacım var. Benim şimdi nasıl beslenmeliyim bebegimi nasıl korumalıyım sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Hepinize tekrar teşşekkürler:))
yaseminn tebrik ederim canım hiç korkma annesine sımsıkı tutuncak ve sende her anne gibi çok ama çok iyi bakacaksın ona.darısı bizlere olsun inşallahh canım.gözlerm doldu inan nasıl beklediğini ve isteğini biliyorum en azından bende bu duyguları yaşıyorum.sabırla bekliyorum. özel bişey yaptınmı canım
 
yasemincim hayırlı olsun, Allah bizlere de nasip etsin inşallahhh.
Aysecim senın de inşallah iyi geçer operasyonların. allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç , umutlarımız , emeklerimiz boşa çıkmasın dilerim.

Slm canım senin aşılaman ne zamandı ..

Kızlar yarın eşim safra kesesi ameliyatı olacak, işyerimden çok zor izin alabildim, çok gerginim şu anda felaket başım ağrıyor :S Bize dua edin kızlar ..
 
yasemin tebrik ederim canım çok ama çok sevindim:)darısı bizim başımıza inşallah...
lalezar eşine çok geçmiş olsun canım,Allah yar ve yardımcınız olsun,sorunsuz geçecek inşallah sakın üzülmeki bebeğinde üzülmesin iyi haberlerini bekliyorum canımm dualarım sizinle.tunaa sensiz iki gün zor olacak ama siz iyi olun yeterki hem döndüğünde 4 kişilik bir aile olacaksınız ne güzel:)bende çoğalmak istiyorum yaaa:):)
 
Maşallah küçük prensesimize kocaman olmuş annesi, inş sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına, 2 gün sensiz ne olacak burası yaaa liste alır başını gider valla
sağol lalezarım amiinnn inş hepimiz için canım. yaa valla benm de aklım sizde kalacak yine de kalacağım odalar için sorucam bir de bakalım. merak etme listemizi gelince düzenlerim yapabilirsem tabi:)

Slm canım senin aşılaman ne zamandı ..

Kızlar yarın eşim safra kesesi ameliyatı olacak, işyerimden çok zor izin alabildim, çok gerginim şu anda felaket başım ağrıyor :S Bize dua edin kızlar ..
canım Allah eşine şifalar versin çok geçmş olsun. Allah yardımcınız olsun.

hale77;747134tunaa sensiz iki gün zor olacak ama siz iyi olun yeterki hem döndüğünde 4 kişilik bir aile olacaksınız ne güzel:)bende çoğalmak istiyorum yaaa:):)[/QUOTE' Alıntı:
ay canım evet inş Allah kısmet ederse ben de doğum sonrası eve döndüğümüzü hayal ediyorum ve tunanın tepkilerini çok merak ediyorum:) yakında sizlerden de hamiş haberi almak nasip olur inş:)

 
canım tuna büyümüş artık kardeşini çokk seveceğine ve kıskanmayacağına eminim,bakalım neler olacak çok heyecanlı yaa:)gelişmeleri yazarsın canım hele sena hanım katılsın sağsalim ailenize gerisi kolay Allahın izniyle:):)
 
Geri
Üst