Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam kızlar nasılsınız hamişlik ve hamişliği beklemek nasıl geçio? bende hamileyim kzlar ayın 1inde kontrolum var inş bu defa bebişim hayırlısıyla sağlıklıklı olarak kalır bizimle ve kucağımada alabilirim kızlar dua edin banada olur mu?
canım tebrik ederim Rabbim sağlıklı hamişlikler nasip etsin kucağına aldığın günü göstersin inşallah :nazar:

Ayrıca haftaya şeker yükleme testimiz vardı ama eşim yeni ameliyatlı olacak bırakıp gidemem, şimdi dr.a uğrucam eğer olursa yarın olmazsa 2 hafta sonra ertelememizi istiycem, inş yarın olur der de bir an önce meleğimi görürüm :) Hepinize iyi akşamlar mesai bittiiiiiiiiii byyyyyyyyy :)

canım geçmiş olsun hamiş hamiş neler yaşamışsın nazara mı geldiniz canım yaaaa Allah yardımcınız olsun canım kendinede dikkat et arada ama canım tamam acil şifalar diliyorum :kiss:
 
kızlar 21 kasım p.tesi günü sezeryanla doğum yaptım ben yazmıştım ama olmamış heralde
ay canımm maşallah sıra sana gelmişti merak ediyordum valla. gözünüzaydın:) Allah bebeğini analı babalı büyütsün canım. nasıl kolay oldu mu doğum? adını ne koydunuz bebeğin? kaç kilo doğdu? ay ne çok sordum:)) meleğini öp yerimize:) inş darısı bizlere...
 
Son düzenleme:
hemşommm sen gelmişin ben çıkmışm heralde:)iiim kuzum magnezyum azaltıyo kasılmaları ve bu sancıları.Hergün içiyorum artık valla.Bi de enfeksiyondan kurtulsaydm iyiydi:)sen naslsn kuzucğun nasl?
 
canım yazmışsın ama gitmiştim o an yoktum kusura bakma bir de bunu sormuştun önceden değil mi? ben senden alıntı yapamadım ondan cvp veremedim özür:) ben geçen hafta başladım nstye canım yani 35 de ilk gittim. doğuma kadar inş her hafta gideceğim.
evet daha öncede sormştm ama sorun değil estafurullah:)yaa bu nst'ye her dr farklı mı alıyo anlamadm hee kimi 32 de kimi 34 de hatta 28 den snra 2 haftaya alanlarda var..Nst de bebek hareket ednce çıkan ses çok garip değil mi acaip sesler çıkıyo bebek hareketnde:)bende sancılandğmda aldılar ordan biliyorum.Neyse artık bizi de34 de haftalık nst'ye çağırıcak doktorum.Anammm bnm kuzumu hıçkırık tuttu gene teyzesi şuanda oyy kıyamam yavrumaaa:)

kızlar 21 kasım p.tesi günü sezeryanla doğum yaptım ben yazmıştım ama olmamış heralde
Hayırlı uğurlu olsn cnm ALLAH analı babalı büyütsn MEVLAM size bağışlasn.Nasl geçti doğumun sen mi istedin sezeryanı??anammm artık bu sorulara bi müddet maruz kalıcaksn:)sıkılmadn umarım:)
 
Gamze abla bu spinal anestezi ile doğum nasıl??yani beklerken neler hissediyosn beline yapılan iğne acıtıyo mu canını??ya eğer bnmde sezeryan gibi görünürse ki eğer bebek iri olursa istediğim sezeryan.İri bebekte normal doğum çok fena oluyorrahim yırtılıyomş..Bana bilgi verrsen sevinirim:)
 
evet daha öncede sormştm ama sorun değil estafurullah:)yaa bu nst'ye her dr farklı mı alıyo anlamadm hee kimi 32 de kimi 34 de hatta 28 den snra 2 haftaya alanlarda var..Nst de bebek hareket ednce çıkan ses çok garip değil mi acaip sesler çıkıyo bebek hareketnde:)bende sancılandğmda aldılar ordan biliyorum.Neyse artık bizi de34 de haftalık nst'ye çağırıcak doktorum.Anammm bnm kuzumu hıçkırık tuttu gene teyzesi şuanda oyy kıyamam yavrumaaa

canım doktorlar kişiye göre karar veriyor sanırım. tunada ilk 37de gitmiştim ben. dediğin gibi kimisi daha önce ve 2 hafta arayla gidiyor. seni de sancılandığından almışlardır. hemen kasılmalara ve kalp atımına bakıyorlar çünkü. evet sesler acayip çıkıyor edepsiz bizimki de bu hafta hareketliydi:) oyy o hıçkırıklar da bir güzel oluyor kıyamam:)

Gamze abla bu spinal anestezi ile doğum nasıl??yani beklerken neler hissediyosn beline yapılan iğne acıtıyo mu canını??ya eğer bnmde sezeryan gibi görünürse ki eğer bebek iri olursa istediğim sezeryan.İri bebekte normal doğum çok fena oluyorrahim yırtılıyomş..Bana bilgi verrsen sevinirim:)

valla tatlım bu yöntemle ben de ilk defa sezeryan olucam. gerçekten nasıl olacak diye heyecanlıyım:) ama olanlar çok memnunlar. asue-angel da kızını böyle doğurdu. ben tunada epidural normal olacaktım 4 cm açıklıktan sonra belden iğne vuruldu acımadı canım karın bölgesi uyuştu. hatta suni sancıyı rahatlattı bile. ama maalesf suyum gelince sezeryana aldılar hazır epidural vurulmuşken de doğumda uyanıktım tunanın çıkışı hariç hiçbşy hissetmedim o an bayılmışım. ayılınca elimde bir buton vardı ağrıları ona basıp kendim dindirdim ama etkisi kısa sürdü. dikiş ağrılarım 5-10 gün sürdü:(

benim ilkinden ötürü yine sezeryan olacak ama bu kez farklı bşy deniyim istedim. spinalde gene belden iğne yapılıyormuş ama bu kez tüm alt beden bacaklara kadar uyuşuyormuş bir de ağrı kesici etkisi daha uzunmuş. hemşireye söylüyormuşsun ağrı kesici yapılıyormuş. valla doğum kesin sezeryansa bence ilk bebeğinin sesini duyman adına spinal anestezi genel anesteziye göre daha güzel bir yöntem. hem ekstra ücret de vermicem. işte böyle canım bakalım inş Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ben de yaklaştıkça çok heyecanlıyım:) inş doğum sonrası da gelir size güzeldi diye anlatırım:) öpüyorum..

 
Son düzenleme:
Geri
Üst