Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olun!

Bilge Gökçen

Yeni Üye
Üye
Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olun!
ABINVEST, White Side Apartments projesinde Millennium Bank ile oluşturduğu çözüm ortaklığı sayesinde, alıcılara daire fiyatının yüzde 95’ine kadar kredi olanağı sağlıyor. Böylece, yalnızca yüzde 5 peşinat ödeyerek, alıcının bütçesini sarsmadan satın alma kararı vermesine yardımcı olmayı hedefliyor.
Daireleri 19 ay sonra teslim edilecek olan projede, 24 aya kadar anapara ertelemeli konut kredisi seçeneği de kullanılabiliyor. Yüzde 5 peşinatı ödedikten sonra, alıcı evini teslim alana kadar sadece faizi ödeyerek aylık taksitleri düşürülebiliyor.

Projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor:
Yüzde 5 peşinatlı kredi
Bu ödeme planında kişi alacağı konutun yüzde 95’ine kadar kredilendirilme imkânına sahip. İsviçre Frangı, Euro, YTL ve Dolar cinsinde 180 aya kadar sabit faiz oranı ile kredilendirme imkânı sağlanırken, kişi teslimatta kredi tutarını yüzde 20’sini ödeyebiliyor.

Yüzde 5 peşinat + anapara ertelemeli kredi
Bu ödeme planında kişi hem alacağı konutun yüzde 95’ine kadar kredilendirilme imkânına hem de tercihine bağlı olarak ilk 12 ay veya ilk 24 ay anapara ödemesini erteleyebilme imkanına sahip. Böylece, ev teslim edilene kadar geçen sürede ödeme yükü azaltılıyor. Bu ödeme modeli, yatırımcılara ya da şu anda kirada olup, ev sahibi olmayı düşünenlere, dairelerini teslim aldıktan sonra anapara ödemesine başlama olanağı sağlıyor. İsviçre Frangı, Euro, YTL ve Dolar cinsinde de 180 aya kadar sabit faiz oranı ile kredi alma imkanı bulunuyor.

Tapu sigortası
Ev sahiplerini, yatırımcıları ve borç verenleri, tapu/mülkiyet ile ilgili kusur ve sorunlardan doğacak olası kayıplara karşı koruyan Tapu Sigortası, Türkiye’de ilk kez ABINVEST aracılığı ile uygulanıyor. ABINVEST, bu poliçe ile konut alıcılarını mülkiyeti tehdit edebilecek risklere karşı güvence altına alıyor.

Proje 2009 yılında tamamlanacak
13 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 242 daire bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve loft daire seçenekleri sunan White Side Apartments, sade mimarisi, fonksiyonel mekan kullanımı, geniş pencereli ferah iç mekanları, akıllı ev teknolojisi, 24 saat özel güvenliği ve çağdaş yaşam kalitesi ile alıcılarına özgün bir yaşam vaat ediyor. Sitedeki daireler 150 bin dolardan 600 bin dolara kadar değişen fiyatlarla satılıyor. Yapımı Hazinedaroğlu-Özkan İnşaat tarafından üstlenilen projenin 2009 yılında tamamlanması planlanıyor.

White Side Apartments’ın spor ve yenilenme alanları W Lounge, Fit Club ve açık hava aktivitelerinden oluşuyor. Projenin sosyal tesisinde cafe, bilardo, multimedya odası, fitness istasyonu, masa tenisi, havuz, sauna ve masaj odaları bulunuyor. 2011’de hizmete girecek olan Dudulu- Bostancı ve Çekmeköy-Üsküdar metro duraklarına 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan proje, köprülere yakınlığı, şehir merkezlerine olan ulaşım kolaylığı ile merkezi bir konuma sahip.
 
Geri
Üst