Tamamdır, güzel haberlerinizi bekliyoruz. Muhtemelen yarın yaptıracaksınız lütfen ilk sonuçları bize yazın muhtemelen hamilesiniz :)) tabiki kullandığınız ilaçlar bhcg değerini de yükseltebilir onunda etkisi olabilir. Bakalım artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
 
Sadmincim maşallah pozitif enerji veriyorsun bana inş oyleyimdir.:) ama henüz test yaptırmadim yarın tekrar idrarda deneyip önce tekrar bi kan inş yarın kan vermezsem pazartesi mutlaka haberdar edeceğim inş.çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen bütün herkese versin ins:) Hepimiz hamis olalım.
Deret hakkında hayırlısı olsun hiç ağlama inş en yakın sürede yüzünün gülerek güzel haberler verirsin.Bizlere.Vakti var inş o vakit çok çok yakında olur.
 
Adetimden 3 veya 4 gun gecti idrar tahlili pozitif kan testi sonucu beta 637 cıktı. 2 kere kımyasal gebelık yasadım acaba gene kimyasal mıdır. Hamilemıyım ki
 
Malesef ki adet oldum bu seferde hamislige adım atamadim:( seropheneye başladım bugün. Kusura bakmayın arkadaşlar haberdar edemedim üzülmekten:( hayırlısı inş bu ay herkes Hamis olur...Amin.
 
Üzülme Zümraaa sende bir gün hamiş kalacaksın inşallah durmak yok denemeye devam güzel haberlerini almayı umut ediyoruz.
 
Çarşamba çatlatma iğnesini vurdurup beklemeye geçeceğim inş canlar bugün kontrole gittim 18 mm olmuş yumurtam. Doktorum seni hamile olarak bekliyorum ddi hadi inş dualarinizi eksik etmeyin:* insss hepimiz güzel haberler alalimmmm
 
Geri
Üst