Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

tebrik ediyorum karaçingene Allah sağlıklı evlatlar versin.bizlere de dua edin
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

günaydın canım benim yumrtlamam 15hazirandı 14 15 16 hergün bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğiz inşallah bakalım..adetime 12gün falan var yine başladı göğüs şişmelerim ve ağrısı adet olduğum aylarda böyle oluyor o yüzden ayırt etmem zor oluyor..bu kadar erkenden adet belirtisi olarak göğüs şişlliği sızısı hisseden varmı?bende diyorumki bendede o zaman ağrı şişlik olmazsa hamileyim tersi yani:)valla bu beklemek zor

Günaydın eyşancım;
benim 16 gün öncesinden gögüslerimde şişlik olmuştu ve kasıklarımda ağrı olmuştu,yani dikatli ol derim banada tanıdıklar falan yok artık okadar erkrn olmaz dedı ama oluyorrrrr bende beklemıyodum artık unutmustum bıle gebeliği oldu yani demekki olabılıyor sen içini ferah tut işallah bu ay senınkını kutlayacaz:nazar::laugh:
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

karaçingenecim senin adına çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim,evet süper bi duygu katılıyorum sana bizimle bu duygularım tüm bebek isteyen arkaslarımızında yaşamasını isterim,:nazar:
oy oy oy bebiler çoğalmaya başladııııı:):)
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

inşallahh... bana az önce yine o ağrı geldi ama adet sancısı başlangıcına öyle benziyorki... artık içimden "aman geç kalma, hemen gel uyuz" diyorum kendi kendime, o kadar sinir oluyorum regl olmaya... bu ay da gebelik olmazsa resmen bunalıma gireceğim. böyle uma uma, psikolojik hamile olacağım...

günaydın moliicim;
bendede adet sancısı gıbı olmuştu hatta lavaboya hasta oldum dıye koşuyodum akıntı oluyodu ama yok yani birbirinine çok benziyooo,ama surdan bilebilirsin ancak hasta olmadan rahımın aşaga ındıgını kasıklarında hıssedıyosun ya o olmuyo sadece hamılelıkte kasıklarında rahımını hıssetmıyosun o baskı olmuyo yanı,çok fazla kendını üzme derim ben hayırlısı de ve unut, ben ne yumurtlama dönemini hesapladım nede başka bısey oluruna bıraktım düşünmedım bıle oldu,yanı kendını bukadar kaptırma cok üzülürsün bir ayda aman boşve kendımı dınlemıcem olursa olur de bakalım ,ozman herseyın kendılıgınden olacagını goreceksın,ınsan vucuduna beyin hükmediyo yani insanlar beyniyle kanseri bıle yeniyoooo..ama sen hep mutsuzluk ,olumsuzluk düşünürsen ve beynen kendını hazırlayıp bedenınde bebeğe hazır olmazsa hamılelık belırtılerını yasarsın fazlasıyla ve hayal kırıklıgına ugrarsın ve bır yerde pes edersın buda kötüüüü,eşinle güzel vakit geçirmeye çalış eylen gül bebeğide oluruna bırakk,çünkü hersey kader kısmet beğenının bu dünyada nasıbı nezman varsa ozman gözlerını dünyay acacak,bu anlamda sanada rahat olmak düşüyorrr canımcım okeyyy
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Bu ay ilk defa klomen kullandım. Reglim haftaya perşembe olması gerek. Bu hafta yaşadıklarımı yazıyorum, eğer hamilelik olursa bunlar belirtidir, hamilelik yoksa tipik regl işleyişidir. Evvelki gün bulantım oldu. Sürekli esneme ve yatıp dinlenme isteği vardı. Hafif karın ağrım oldu regl başlangıcı ağrısı gibi. Bunlar beklenen regl tarihinden 10-11 gün önce oluyor. Bugün 9-10 saat uyumama rağmen ayağa kalkacak halim yok. Tırnağımda beyaz lekelerden bir tane oldu. Hani kalsiyum eksikliğinden derler, ondan... İnşanlar bunlar mevsimler genel bitkinlik değildir :-( Kendimi hiç o havaya sokmak istemiyorum, takmıyormuş gibi yapıyorum. Daha önce çok hayal kırıklığı oldu çünkü.

Bir de şunu duydum, doğum kontrol hapı kullanmaya başladığın ilk aylarda yan etki olarak ne yaşıyorsan hamilelikte de aynı tepkileri veryormuşsun. Ne kadar doğru bilmem. Haptaki hormonla, hamilelik hormonu ile ilgiliymiş.
molicim günaydın;
belirtilerin hamilelik belirtilerine benziyor,halsızlık ve uyku halı genelde hamılelıkte olan seyler fakat sen yıne kendını fazla şartlandırma,tırnağındaki beyaz lekeler kalsiyum eksiligınden doğru ve buda halsızlık ve uyku halı verebılır bence bı doktora görün derim canımcım
 
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Klomen nasıl bir ilaçtır arkadaşlar.Hamileliğimi kolaylaştırıyor?

Yumurta ve yumurtlama kalitesini arttırıyor. Hiç yumurtlamayanı yumurtlatıyor. Bu şekilde ne gün yumurtladığını ve hangi gün ilişki gerektiğini de net biliyorsun. Ama kullanıyorsun diye hamile kalacaksın diye bir kesinlik yok. Bir kaç sefer kullanıp da sonuç alamayan var. Bakalım ben de kullandım işte bu ay. Haftaya belli olacak ak koyun kara koyun :)

Bana cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Vallahi bu site ilaç gibi geldi. Başka kimseyle konuştuklarım bana gerçekçi gelmiyor.
 
Geri
Üst