günaydın canım benim yumrtlamam 15hazirandı 14 15 16 hergün bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğiz inşallah bakalım..adetime 12gün falan var yine başladı göğüs şişmelerim ve ağrısı adet olduğum aylarda böyle oluyor o yüzden ayırt etmem zor oluyor..bu kadar erkenden adet belirtisi olarak göğüs şişlliği sızısı hisseden varmı?bende diyorumki bendede o zaman ağrı şişlik olmazsa hamileyim tersi yani🙂valla bu beklemek zor
:laugh:inşallahh... bana az önce yine o ağrı geldi ama adet sancısı başlangıcına öyle benziyorki... artık içimden "aman geç kalma, hemen gel uyuz" diyorum kendi kendime, o kadar sinir oluyorum regl olmaya... bu ay da gebelik olmazsa resmen bunalıma gireceğim. böyle uma uma, psikolojik hamile olacağım...
molicim günaydın;Bu ay ilk defa klomen kullandım. Reglim haftaya perşembe olması gerek. Bu hafta yaşadıklarımı yazıyorum, eğer hamilelik olursa bunlar belirtidir, hamilelik yoksa tipik regl işleyişidir. Evvelki gün bulantım oldu. Sürekli esneme ve yatıp dinlenme isteği vardı. Hafif karın ağrım oldu regl başlangıcı ağrısı gibi. Bunlar beklenen regl tarihinden 10-11 gün önce oluyor. Bugün 9-10 saat uyumama rağmen ayağa kalkacak halim yok. Tırnağımda beyaz lekelerden bir tane oldu. Hani kalsiyum eksikliğinden derler, ondan... İnşanlar bunlar mevsimler genel bitkinlik değildir :-( Kendimi hiç o havaya sokmak istemiyorum, takmıyormuş gibi yapıyorum. Daha önce çok hayal kırıklığı oldu çünkü.
Bir de şunu duydum, doğum kontrol hapı kullanmaya başladığın ilk aylarda yan etki olarak ne yaşıyorsan hamilelikte de aynı tepkileri veryormuşsun. Ne kadar doğru bilmem. Haptaki hormonla, hamilelik hormonu ile ilgiliymiş.
canım gözün aydın sağlıklı günler sizinle olsun benim de adetin 35 günü ve ben klomen kullandım bu ay halen adet olmadım🙂
Klomen nasıl bir ilaçtır arkadaşlar.Hamileliğimi kolaylaştırıyor?