Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

adeti 35 gün geçenlerim yumurtlama günleri adetlerinin 25. günü ve sonrası olarak biliyorum cnm ben benimde bi arakadşım senin gibi günlerde oluyor yumurtlama testi aldı en sonunda ve onunla farkettiki 25.günden sonra yumurtlamaış istersen sende ovulasyon testi alcanım inşallah yardımcı olmuşumdur tatalı tatalı bebekler diliyorum herkese

sarı gelin sen bizlere dua eddd hamişlerin duası kabul olur yuqsa küserim baqq bu ay hamiş kalalım ya :grev:
 
sağolun kızlar pazartesi kocamdan önce buraya yazcam sonucu.ya bide her ay gecikiyoya alıştım beklemeye bu sabır ondan.kısmet ya işte kısmet değilse ne yapılırki bi daha ki ayı bekleriz.bekleyen derviş ...............gerisini siz istediğiniz gibi tamamlarsınız.
 
hamile kalmasamda dualarım sizinle en içtenliğimle sizleri tanımıyorum ama hepinizi kendim yerine kendimide hepinizin yerine koyup dua ediyorum bi kişi başkası için bir din kardeşi için hayır yada şer bir dua ederse başının üstünde bir melek de amin dermiş.emin olun bende hayır dileyenlerddenim.yaratılanı seviyorum yaradan dan ötürü.
 
quote_icon.png
haydihayirlisi Nickli Üyeden Alıntı
mrb iyi aksmlar arkdslar araniza yeni katildim bende bebegim olsun cok istiyorum 1.5yillik evliyim tmmuzda 2olcak ins ve hemen hmn 9 10 aydir krnmuyrz subat 22de regl olmustm ama bu ay hala yok bisi ve mide bulantisi haric butun belirtiler bulunmakta ama bu belirtiler bende regl olcagim zamanda oluodu bole dusundugumde korkuyorum:(bide bundan 3 ay oncede 2hft hstlnmamistim fakat dktrum piskolojik dedi bu seferde bole olmasindan korkuyorum tecrubeli bilen yasayan arkdslardan yorumlarinizi bekliyorum nneolabilir simdi bu durum??,

desene seninle hemen hemen aynı zamanlarda evlen mişiz bende tenmmuz 11 de 2 yıl olacak bizde 5 aydır korunmuyoruz


Bende Temmuz 2009 da evlendim. 18 Temmuzda 2 sene olacak hayırlısıyla. İnşallah Allahın izniyle hepimiz muradımıza ereriz.
 
Geri
Üst