Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

cnm bu siteye gir Lilypie varya oraya.Snra iki tane bebiş var hemen ilk baştaki oraya tıkla ve days and weeks diye bir yer var snra full size tickerdan devam edebilirsin cnm.İlk baştaki tarih yerine muhtemel doğum tarihini giriyosun,sonrakine son adet tarihini giriyosun.Snra aşağıda bi link oluşucak onu da profilinde bulunan imza yerine yapıştr.Umarım anlamşsndr:) takıldğn yer olursa sor cnm beraber hallderiz :)
tam bende yapmaya uğraşıyodum canım saol bilgiler için benm de işime yaradı:)
 
30 numaranın sahibi benim galiba.Bugün iki tane test yaptım ikiside anında kopkoyu iki çizgi oldu.Allahım inanamıyorum hala.Yarın kan testine gidicem bakalım.Kasıklarımda ağrı oluyor normal mi kızlar?
çok sevindim talım rabbim gönlündekini bu güzel ayda nasip etdi sana. inşallah bizlerde tadarız bu duyguları
günaydınnn,
yasemincim benim sürekli gittigim doktorum yaptı.Özelde yaptırdım. istanbuldayım ben kadıköy şifaya gidiyorum. Kendi doktoruma yaptırdım Biraz pahalıya patladı bana ama sağlık olsun. Çok korkuyordum öncesinde. yaklasık 650 TL tuttu anestezi ile. Ama daha uygun yerler vardır muhakkak ben araştırmadım başka yer.
canım sagol herşey için bayagı pahalımış.baklım bizim doktor ne diyecek.bütçeyi biraz zorlayacaga benziyor eger o fiyatdan olursa.sonuçların çıktımı merak ettim??
arkadaşlar sakın benim yaptığım gibi stres sıkıntı yapmayın çok kafanıza takmayın valla benim gibi gül hastalığına yakalanırsınız vucüdumdaki kırmızı lekelerin sebebi ptriasis rosez (gül rahatsızlığımış)..bütün vucüdumu kapladı neredeyse çok rahatsız oluyorum ama dayanmak zorundayım tedaviye başladım Allahtan kötü bişi değil bulaşıcı değil ağrısı sızısı yok...Kendinize hiç bir şeyi dert etmeyin herşey olacağına varır Rabbim vereceği zamanı bilir o yüzden aman neden olmuyo diye stres,sıkıntı ve üzüntü yapmayın...Allahın izniyle İnşallah önümüzdeki ay sizlere müjdeli haberi veririm...
canım ya çok geçmiş olsun çok üzüyoruz kendimizi ama ne yaplım nasipten öteye yok.dua edip bekleyecegiz
 
ya yazdıklarınızın hepsini okudum hepinize tek tek teşekkür ediyorum yanaklarınızdan öpüyorum.Kızlar şöyle söyleyeyim umudunuzu kaybetmeyin eskileri okuyun eylülde ameliyat olup ekim gibi tüp bebek denicektik.Kendi kendine oldu.Rabbim zamanını biliyor.Ama bazı şeyler duayı bazı şeyler kurbanı bazı şeyler namazı beklermiş.Ben namazıma başladım ve oldu.Rabbime şükürler olsun.Hepinizede her namazımda dua ediyorum.Rabbime şükürler olsun hepimizin sevincini yaşayalım inşallah.Bu arada değerim 626,4 iyimi acaba?Kaç haftalık oluyorki bu ibiş :D
 
canım sagol herşey için bayagı pahalımış.baklım bizim doktor ne diyecek.bütçeyi biraz zorlayacaga benziyor eger o fiyatdan olursa.sonuçların çıktımı merak ettim??

yasemincim zaten çekerken görüyorlar , sonuçları da hemen soyluyorlar, beklemiyorsun sonuçları. Benim sağ tüp gayet iyi açıkmış ama solda bazı yapışıklıklar varmış. o sıvı ile yapışıklıklar da genelde açılıyormuş. bu ay sansınız yüksek filan dedi ama , rabbimden hayırlısı inşallah hepimiz için.
 
tekrar tebrikler tatlım pek umudun yoktu galiba.normaldeki adet belirtilerin dışında bi belirtin varmıydı.inşallah sag saglim uzun ömürler sizinle olurrr
:pasi:ohyandan:deli::23::gs bayrak:
inşallah bizlerde bu mutlulukları yaşarız

Çok ilginçtir ki ve komik tükürüklerim artmıştı hahaha ama oluyormuş yani.Konuşurken tutamıyordum resmen :D Birde inanılmaz akıntı inan diğer hepsi adet belirtisiydi.Çok birşey hissetmedim.
 
Geri
Üst