Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

arkadaşlar ne güzel yazmış,daha gençsin,yaşın genç yeni evlisin.allah izin verirse önünde uzun yıllar olacak inşallah.hayatta hiçbirşey tesadüf değildir.herşey vakti saati gelince olur.biz istesekde istemesekde.hayatımızın tamamı imtihan bir sınav.bu sonavlarda başarılı olmak ve geçmek istiyorsak.her ne yaşarsak yaşayalım,her ne acı çıkarsa çıksın karşımıza o acıyı yudumlayabilelim.herkes sabırı yanlış biliyor aslında.sabır acının yaşadığı an dudaklarda tebessümü eksik etmemektir.yani acıyı yaşasanda hayatına devam etmektir.o acıyı kalbine akıtmaktır.yani biz hep acıyı yaşadığımız zaman hemen nşye ben,ben ne yaptımki niye ben yaşıyorum,başkaları nasıl yaşıyor başkalrında niye yok gibi gibi şeyler dilimizden dökülüverir sonrasındada derizki e ben sabrediyorum.işte bu sabır değil.sabır acıyı yaşadığın an dudaklarında tebessümü eksik etmemektir.tek kelime etmeden,şikayet etmeden.derdin geldiği yeri bilip,yaradana şükretmektir.yaradan bizi bizden iyi bilmezmi.yaratan yarattığını bilmezmi. bizim ne hissedeceğimizi bilmezmi.allah bizim acı çekmemizi istermi.hayır. yaradanın verdiği ve verdmediği herşeye şükürler olsun hamdolsun.veriyorsada vardır bir hayır.vermiyorsada vardır bir hayır.biz bilemeyiz ki.bebek istiyoruz ama acaba bizim için hayırlımı.belki hayırlı değil,çocuk olsa hayırsız bir evlat olacak allah da kulunun üzülmesini istemiyor ve ona evlat vermiyor.bunlar belki,belki.... biz bilemiyoruz işte.bize düşen allahın istediği gibi yaşayıp.gerisini allaha bırakmak.tevekkül etmek.
canım ya ne güzel yazmışsın bunlar çok güzel sözler .evet canım sabr acıdır meyvesi ama çok tatlıdır.ben biraz üzülürüm ama hemencik geçiyor sağolsun eşim üzülmayim deye elinden geleni esergemiyor eşimle çok mutluyum o kadar cok seviyorumki eşimi gelecekte bebeğim olmaz diye korkuyorum ailemin tamamlanmasın istiyorumyani hem eşim ilk evililiyinden bir çocuğu var 11 yıldı görmüyor .kendi belli etmesede bazen üzüiüyor o yüzden bebeğim olmasını çok istiyorum belki olursa azda olsa hasreti gider.
 
ilacların hepsi adete etki eder diye biliyorum ben mesela başım ağrıdığı için ağrı kesici aldım adetimde hemen kesmişti bi ara yani etki edebilyio adete ilaclar

Haklıymışsın Lavişcim, ilacı sadece dün akşam içmedim, ama hemen normale döndü adetim. (kafiyeli oldu :)) bu ay da umut yok yani, neyse artık yapacak bişey yok. allah hepimize sağlık versin de, gerisi zamanla olur inşallah..hepinize sevgiler..
 
günaydınlar fıstıklı lokumlarrr:)nasılsınız bakalım umarım herkesin hayatında herşey yolundadır.
asiimm ne yaptı acaba test alıcaktı yapmış olması lazım.allahım inşallah oda bize güzel bi haberle döner:)
dilekdenizide ilk hamiş akşamını eşiyle nasıl geçirdi acep onuda merak ediyorum:):)
hadii bakalım uyanın garii..
 
günaydınlar fıstıklı lokumlarrr:)nasılsınız bakalım umarım herkesin hayatında herşey yolundadır.
asiimm ne yaptı acaba test alıcaktı yapmış olması lazım.allahım inşallah oda bize güzel bi haberle döner:)
dilekdenizide ilk hamiş akşamını eşiyle nasıl geçirdi acep onuda merak ediyorum:):)
hadii bakalım uyanın garii..
günaydın canım her şey yolunda çok şükür sen nasılsın.
 
selametçim çok güzel şeyler yazmışsın canım ağzına eline sağlık:)evet çoğu kez beklemekle sabrettik sanıyoruz ama aynı andada isyan ve şikayet ediyoruz işte ozaman çokta sabretmiş sayılmıyoruz.sessizce şükrederek tevekkülederek beklemek lazım her neyi bekliyosak.biz elimizden geleni yaptığımıza inanalım yeter gerisi rabbime kalmış.mesela ben bebek konusunda elimden geleni yaptığıma inanmıyorum oyüzden c.tesi tekrardan doktora gidicem.ne aşılama nede tüpbebek denememişken olmuyo diye isyan edip üzülmek boşa.hernekadar imkan varsa tıpta elimizden gelenleri kullanmak lazım.
 
günaydın kızlarrr, akşam hastaneye gidip sonucu aldım. oradaki kıza değeri sordum gayet iyi dedi. çok çok düşük değerler bile yükseliyormuş:) dr şimdide nokta kadar da olsa görebilir dedi. Ben gene de biraz bekleyeceğim karından baksın istiyorum çünkü. sonrasında eşimi aldık kayınvalideme gittik meğer oda bizden habersiz ben geçen fellak köftesi dedim diye onu yapıyormuş süpriz yapacakmış. tabi biz ona süpriz yaptık çok sevindi. Eşimin ağzı kulaklarında işyerinde arkadaşları ikide bir fısıltıyla baba diye sesleniyorlarmış:)akşam kendi soruyor aşkım uykun var mı hemen uyu dinlen diye:) çok komik anlar yaşanıyor. Rabbim siz kardeşlerime de nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhh
 
Geri
Üst