Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Selamun aleykum kzlar naslsnz uzun zamandr gremedm szlerde grmemssnz neden boyle oldu neler yapyosnz elfdam nldu tup bebek durumun ne durumdasn .bende hastalkti falan ugrastm 2ay adet olmadm dltra gttm ymurta tembelligim kesnlesti adet sokturucu vermsti cok sukur ilac kullanmadan adet oldum bal tarcin corek otu karsmna basladm bu sabah artk herseyn hayrlsi kzlar
 
Canim Merhaba ben bayadir bakamadım buralara. Hamilelik nasıl gidiyor. Ben 28 haftanın içindeyim oglusla :) yorgunluk başlarda çok aşırı oluyordu şimdi de oluyor ama az oluyor ise gidip gelebiliyorum çok şükür. Bende 2 haftadır bacak agrisi başladı
.hHaftaya doktora gitcem bakalım inş önemli bişe değildir. 2 hafta one de ayrıntılı ultrason a girdik bebis elhamdulillah iyi bi sıkıntı olmadı umarım ki bundan sonra da olmaz. Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hepimize. Olmayanlara da en kisa zamanda nasip eder inşallah.
Canim benim bende bi suredir giremedim masallahh gunler nasil geciyor kucuk prensin resmini koy ultrasyona gittigindede goreyim kuzuyu:)) ben birazdan koycam ama oglusuna gosterme kizima asik olur felan uzaklara kiz veremem ben:)))
Yorgunluk bendede cok oluyor hala ama hamilelikden diyolar gunduz 1 saat uyuyorum onunla toparliyorum.. bende 22. Haftaya girdim bugun..
Gecen hafta onemli ultrasyonum vardi bebegin kolu bacagi sagligi yerindemi bakilcakdi.. Coook sukur kurban oldugum Rabbime saglikli cikdi.. cook sukur.. ama, normalde annedeb bebefe giden kordonda 3 damar olurmus bende 2 tane varmis.. 100 annede bir olurmus bu. Oda bana denk geldi.. o an cok korktum ama kadin dedi bu durumub gelisimde sorun olabilirdi ama eger olsaydi simdi gorurduk ki cok saglikli bisey yok korkmayin dedi.. 3 haziran tekrar ayni ultrasyon olucak.. busefer jinekoloogmu ne bakicak insallah ordada bisey cikmaz.. bu bir tur dedi safece daha cok kontrol altinda olucaksin desi bakalim kismet hayirlisi..
Dualarinda bol bol banada dua et canim resim koymayi unutma cok cok opdum:)
 
Kizlar canlarim uzun sure giremedim.. nasilsiniz iyimisiniz bebis bekeleyenler varmi yeni? Elfidam sen tup bebeke basladinmi?
Durumlafinizi cok merak ettim..
Bana gelince azonce anlattim gibi 20. Jafta ultrasyonda bebege giden kordonlairn 2 tane oldugunj ogrendim.. 100 anne 1 olan durummus..
Ama cok sukur bebisim saglikli.. cookm dua edin kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.. Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin etsinki hamis sohbetleri yapalim insallahhh..teyzeleri biz biraz buyuduk size resmini koycam ins.. Rabbim kimseyi kimseye bakitmasin. Koyuyorum diye kizmayin sizinde gormek isticenizi dusundugum icin ama herzamanki duam bana 1 veren Rabbim size cifter cifter versin insallah.. durumlaenizdan haberdar edin cok cok opdumm canlarim benim
 
Allahin sizede en kisa zamanda nasip etsin insallahhhh :) bizim kucuk kiz cok duanizi bekliyor teyzeleri
 

Ekli dosyalar

  • 20150520_192157.jpg
    20150520_192157.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 343
  • 20150520_192210.jpg
    20150520_192210.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 240
Kzlar bsey sorcam cevap verrsenz sevnrm bu forumda hamle kalmak icin dua dye bi bolum var orda aybasi halinden 3gun snra dye bi yazi var tam anlayamadm ay basi halinden 3gun snra demek adetn 3.gunu mu oluyo yksa adet bittkten 3gun snra mi oluyo
 
Geri
Üst