inşallah dersin canım yaa bol bol dua et senMaşallah ya ne guzeeeeeeeel 🙂 bakalım ben de diyebilecek miyim bigün 4 aylık oldu diye 🙂
inşallah dersin canım yaa bol bol dua et senMaşallah ya ne guzeeeeeeeel 🙂 bakalım ben de diyebilecek miyim bigün 4 aylık oldu diye 🙂
Canim ilac tedavisi gordum mukoz lar için. Simdilik beklemedeyiz. Gelecek ay yeni umutlar insaallah.kızlar nasılsınzz elfıdam nasılsın cnm ne var ne yok
Canim sen nasilsin, ne durumdasin ?kızlar nasılsınzz elfıdam nasılsın cnm ne var ne yok
.Haftaya yeniden bakılacak.Allah karnımızdakine kavuşmayı olmayanlara da hamile kalmayı nasip etsin inşallah.Canim benim bende bi suredir giremedim masallahh gunler nasil geciyor kucuk prensin resmini koy ultrasyona gittigindede goreyim kuzuyu🙂) ben birazdan koycam ama oglusuna gosterme kizima asik olur felan uzaklara kiz veremem ben🙂))Canim Merhaba ben bayadir bakamadım buralara. Hamilelik nasıl gidiyor. Ben 28 haftanın içindeyim oglusla 🙂 yorgunluk başlarda çok aşırı oluyordu şimdi de oluyor ama az oluyor ise gidip gelebiliyorum çok şükür. Bende 2 haftadır bacak agrisi başladı
.hHaftaya doktora gitcem bakalım inş önemli bişe değildir. 2 hafta one de ayrıntılı ultrason a girdik bebis elhamdulillah iyi bi sıkıntı olmadı umarım ki bundan sonra da olmaz. Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah hepimize. Olmayanlara da en kisa zamanda nasip eder inşallah.
saglikli.. cookm dua edin kizlar dualariniza cok ihtiyacim var.. Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin etsinki hamis sohbetleri yapalim insallahhh..teyzeleri biz biraz buyuduk size resmini koycam ins.. Rabbim kimseyi kimseye bakitmasin. Koyuyorum diye kizmayin sizinde gormek isticenizi dusundugum icin ama herzamanki duam bana 1 veren Rabbim size cifter cifter versin insallah.. durumlaenizdan haberdar edin cok cok opdumm canlarim benim