Merhaba, korunmasız birliktelik sonrası beklenen mensiniz normal periyodda gerçekleşmiş gebelik söz konusu değil. Kafanızdaki şüpheyi gidermek adına test yapabilirsiniz..
 
evlilik dışı ilişkileri tasvip ettiğimden değil ama burda evli ve olgun insanların genç insanların yaptığı hatalara karşı aldığı bu tavır beni çok üzdü. Yaptıysan çek cezasını, umarım beter olursun gibi yorumları bence kimse okumak zorunda değil. İnsanlar buraya çaresizlikle gelip fikir öğrenmeye çalışıyor. Bir çoğunuzun yaklaşımı çok kötü. Unutmayın ki sizlerin de birer evlatları olacak bugün lanetlediğiniz aşşağışadığınız elinizde olsa taşlayacağınız bu genç insanların yerinde bir gün çocuklarınız olabilir. Umarım herşey gönlünüzce olur.
 
erkek arkadaşımla 11 gün önce ilişki oldu 3 gün sonra midem bulantısı baş dönmesi oldu bugün günümde adet oldum hamile değilimdir değilmi?
 
Merhaba, korunmasız birliktelik sonrası beklenen döneminiz günün de gerçekleşmiş. Bu durum da gebelik söz konusu değildir. Endişeniz için test yapabilirsiniz.
 
Merhaba, üyeliğiniz hayırlı olsun. Sorularıızı istediğiniz zaman sorabilrsiniz. Online olduğumuz durum da sorularınızı yanıtlarız. Keyifli paylaşımlar.
 
biz 2senedir evliyiz . Son 3aydir çocuk düşünüyoruz,bu arada halka korunmadım hiç ,temmuz ve agudtosta tutmadi . Adetim 8 gun sonra ama benim 4gundur belim bacaklarım kasıklarim ağrıyo aynı adetliyken olduğu gibi . Arada bi sancı giriyor kasigima. Bugün azaldı ağrılarım. Ama şimdi de normalde yüzüm yağlı olmasına rağmen bi uyandım soyuluyo burnumun üstü dudaklarimin yanlari. Internette belirtilere bakıyorum göğüs hassasiyeti diyo Özellik le ama bende sadece sağ göğsümde birazhassasiyet var solda çok az . Akinti artar diyo tam tersi benimki nerdeyse hic yok suan .Anlayamadım eşim de çok hevesli . Sizce nedir durum ?
 
Henüz beklene döneminize 8 gün var. Gebelik belirtileri bu kadar erken başlamaz. Belirtiler gebeliğin 4-5. haftasın dan itibaren başlar. Rahim kaynaklı bir sorun yada üreme sistemini üşütmeniz bu tür komplikasyonlara yol açabilir. Beklenen döneminiz de gecikme olursa yine de test yapın. En kısa zaman da mutlu haberlerinizi almayı diliyorum.
 
Geri
Üst