2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne yepçin kuzuu mecburrrrrr
bak ben çok pişmanım 2li test sonucumda problem çıktı ve ben tek drla yetindim
ve yattım amniyosentez oldum ayyyy ne safmışımmm içimde hep bi acaba kaldı ama
ya bi problem yoktuda ben boşuna yaptırdıysam diyeeeeeondan dedim sanada
ayyy ivet kuzu ya

ay benimde şu şeker işine girişmem lazım sanırım biran evvel bide hastane için çikolata alıcam ya bebekli çikolatalar çok pahalı ya tanesi 3 lira nerdeyse bebeklerini biz yapıştırabilirmiyz acaba alıp

ben cocukken olmuştum canım hayırdır?feci bişeydir yara cıkar her yerinde karnında daha cok sanırım tam hatırlamıyorum ve cok yanar kaşınır acır.stres ve üzüntüden olur genelde.

ya offf cnm çok sıkkın aslında annem de çıkmış sütyen hizasında sırtında az az mış sivilce gibi bide şerit halinde varmışşşş onun hakkında bilgi alıcaktım da geçermi ne kadar sürede geçer diyee cnmmm

kuş lokumu mu canım süper olur cidden bak ay canım cekti ben cok severim

ımmmmm.... oda çok güzel olur elh.....Valla ya hepsi güzel.Biz biberonla çeşit çeşit dolduralım en iyisi 🙂)))))))))
evet kızlar kuş lokumu
hani eskden bebik şekerleri yokken lokum dağıtılırmış ya o sebebtende hoş olur
H E BENMDE CEKTI BAK NESE EVDE VAR GIDINCE YERIM BENDEE:d:pirt:

yeşillerini yime çikin

kızlarrr aranızda zona hastalığına yakalanan veya yakını olan varmı?????????????????????
bende öle bişiler oldu cnm butun vucudum kıpkırmızı ama benımkı acısızdııı zonanın bi çeşidi dedıler hamılelıktennn bıkac ay önceee ama butun vucudum ıgrenctııııı heryerımde aralıksız kırmızı seeyler cıktı ırılı ufaklı sonra kabuk bagladı falan hayırdır

Geri