2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arceya senın eskı yenge tam bi aşifteymiş ha.abın bı dövseymiş gız hırsını alsaymış.şiddeti sevmem ama şu altadma olaylarına gıcık oluyorum ya.utanmaz rezil.önceden ayrılsymış ozamn

hee valla tam aşifteymiş.
çok güsel kadındı ama işte böleymiş.. bide görünüşte pek masum dururdu :çitos:

benim abimler boşanırken ( ki abim başka bir adamın şekşi mesajlarını yakalamıştı kadının telefonunda)
abimin evde olmadıgı bi zamanda kadın gelip yatak odasını, salon takımını, yemek odasını, perdeleri, televizyonu, buzdolabındaki mayoneze ketçaba kdr götürmüştü :çitos:
adam şok olmustu eve dönünce..
o da allahtan ona aldıgı pırlantaları fln saklamış da intikam alabilmişti. :çitos:
böle bi zoraki anlaşma oldu aralarında :çitos:
bizimde bir aile dostumuzun oğlu boşandı, bizim yaşlarımızda felanlardı işte ve bebekleri daha 2 yaşındaydı, kız bütün evi boşaltmış, yerede bir çarşaf sermiş oğlanın kıyafetlerini üzerine yığıp bırakmış öölece. Adamın hiç bişiden haberi yok eve bi gelmiş işten, ev boş.
diyorki ben zaten bir çöp almadan çıkardım o evden, sonuçta benim çocuğum var ortada.

Kızlar bağlantım koptu.. İşten çıkarken yazamadım.. Şimdi de eve geldim, bi bakayım dedim geçmişe ama yetişemedim size...

bizimde bir aile dostumuzun oğlu boşandı, bizim yaşlarımızda felanlardı işte ve bebekleri daha 2 yaşındaydı, kız bütün evi boşaltmış, yerede bir çarşaf sermiş oğlanın kıyafetlerini üzerine yığıp bırakmış öölece. Adamın hiç bişiden haberi yok eve bi gelmiş işten, ev boş.
diyorki ben zaten bir çöp almadan çıkardım o evden, sonuçta benim çocuğum var ortada.
ne kadar terbiyesizlik ya valla benim aklım almıyo böle şeyleri

Ne acı bişey demi aynı yastığa baş koyduğun biriyle sonra birdaha birbirinin yüzüne bakamıcak duruma gelmek. evlenmek kadar boşanmakta doğal esasında ama işte herzaman saygı çerçevesinde olmuyor maalesef aman hepimizden uzak olsun bu konular Allahım korusun .

Benim annemle babam birbirlerinden 3 kere boşandılar genelde annem özel eşyalarımızı alıp evi terkeden taraf oldu babamda aman sen kal ben giderim diyen taraf oldu ikiside eşya peşine düşmedi hiç.

Geri