tanıyamamıştır belki :meri:
dae ne dicem sana tuğberkin hareketleri nasıl şimdi sadece kımıldıyor mu artık?yeri daraldı ya iyice..
benim kız cok fena gerinip duruyor sanki sol tarafımdan dısarı cıkacak gibi.doğurana kdr bu sekilde mi devam edecek korkmaya basladım cunku aniden bir geriniyor beni yerimden zıplatıyor cidden korkuyorum bi an noluyor diye
bu arada doğum tarihim kesinleşti 16 haziran 🙂46 günüm kaldı 🙂
nan ben de 3 haziranda doğurursam 33 günüm kalmış![]()

efenim yıurumelhhhhhhhhhhhhhhhhhhhımmmm

nan ben de 3 haziranda doğurursam 33 günüm kalmış![]()
en son ben doğururum artık, herkes bebikle ilgilenirken ben de topikte fink atarımay dogum tarıhının bellı olması ne guzel enımde bu salı yada bır dahakı salı bellı olcak ınsallah.tanıyamamıştır belki :meri:
dae ne dicem sana tuğberkin hareketleri nasıl şimdi sadece kımıldıyor mu artık?yeri daraldı ya iyice..
benim kız cok fena gerinip duruyor sanki sol tarafımdan dısarı cıkacak gibi.doğurana kdr bu sekilde mi devam edecek korkmaya basladım cunku aniden bir geriniyor beni yerimden zıplatıyor cidden korkuyorum bi an noluyor diye
:meri::meri: beni biyenmiyor musun ceylannnnBEEENMEMİŞ SENİİİİİİ KUŞUMMM:meri::meri:
tanıyamamıştır belki :meri:
ANOUMMMMM TIRSTIMMMM SENİN 33 SE BENM 1 HAFTA ÖNEEE![]()
en son ben doğururum artık, herkes bebikle ilgilenirken ben de topikte fink atarım