Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tanıyamamıştır belki :meri: dae ne dicem sana tuğberkin hareketleri nasıl şimdi sadece kımıldıyor mu artık?yeri daraldı ya iyice.. benim kız cok fena gerinip duruyor sanki sol tarafımdan dısarı cıkacak gibi.doğurana kdr bu sekilde mi devam edecek korkmaya basladım cunku aniden bir geriniyor beni yerimden zıplatıyor cidden korkuyorum bi an noluyor diye bu arada doğum tarihim kesinleşti 16 haziran 🙂46 günüm kaldı 🙂
benimki de aynen öyle pembik ya sağdan soldan genişliyo resmen göbeğim. Bi de 2 gündür sağdan sola veya soldan sağa bi yumruğunu bi ayağını kaydırıp duruyo. Hoplatıyo adamı
tanıyamamıştır belki :meri: dae ne dicem sana tuğberkin hareketleri nasıl şimdi sadece kımıldıyor mu artık?yeri daraldı ya iyice.. benim kız cok fena gerinip duruyor sanki sol tarafımdan dısarı cıkacak gibi.doğurana kdr bu sekilde mi devam edecek korkmaya basladım cunku aniden bir geriniyor beni yerimden zıplatıyor cidden korkuyorum bi an noluyor diye bu arada doğum tarihim kesinleşti 16 haziran 🙂46 günüm kaldı 🙂
ay dogum tarıhının bellı olması ne guzel enımde bu salı yada bır dahakı salı bellı olcak ınsallah.
en aızndan sezeryanmı normalmı ona karar verıcez sımdılık..
valal canım benım ogluma rtık donemıyor sanırım ara sıra bacakalrını cekıp poposunu fırlatıyo dısarı
ama artık can yakıyo hareketlerı
ama maasallah hala cok aktıf azalma olmadı
sadece donmuyo artık
eklemlerını fırlatıyo anca
pembikcim benim kızda öyle sürekli solumdan geriniyor delecek orayı. annem dedi ki sende öyleydin yan durup geriniyordun sürekli. ama tabi inşallah doğumum anneme çekmez kadını mahvetmişim.
bu arada hayırlı olsun tarihin benden önce doğuracaksın sanırım 🙂