Herhalde aranızda en küçüğü benim yaşım 24 🙂
Bende 24 yaşındayım .....

Merhaba arkadaşlar , bende bir süredir yazılanları okuyodum kafamdaki soru işaretlerinin çoğu burda kayboldu çok faydalı bilgiler paylaşılıyor bende üye oldum...artık

merhaba herkese bende cuma günü başladım ilaca cumartesi tekrar kontrolüm var bakalım hayırlısı..
Selam canlarımmmm! Geldimmmm 🙂))
Evet rotarlı olarak aşılama işlemim gerçekleşti.Normalde sabah 8' de spermleri vermemiz gerekiyodu.Ama 10:30 gibi labratuara verdik. 12:30 gibi aşılamam yapıldı.(ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN.) bİraz dinlenip hemen yanınıza gelmek istedim 🙂))
Menekşe Morum benimde ultrasonla çatlayıp çatlamadığına bakmadılar. Sordum seninde için rahat olsun diye doktora genelde bakmıyoruz dediler.Bu hafta gün aşırı ilişki önerdi doktorum 🙂))))) Artık gün saymaya başlıycam.
Cemoşum canım benim heycanlandığım kadar yokmuş.Desteğinbüyük teşekkür ederim. İlk seni tanıdım sitede ve senle dertleştim...
Bu arada sayfaya yeni arkadaşlar gelmiş.Destek olalım birbirimize... hepimiz için hayırlısı olsun kızlar.
öpüyorum siziiii çoookkkk![]()
Merhaba arkadaşlar , bende bir süredir yazılanları okuyodum kafamdaki soru işaretlerinin çoğu burda kayboldu çok faydalı bilgiler paylaşılıyor bende üye oldum...artık
merhaba herkese bende cuma günü başladım ilaca cumartesi tekrar kontrolüm var bakalım hayırlısı..
Bende 24 yaşındayım .....