Evet vermiştin ama ben telefondan giriyorum ekleyemiyorum olmuyor
faceden ekle istersen...face kapalıydı benim ama açtım artık.
Evet vermiştin ama ben telefondan giriyorum ekleyemiyorum olmuyor
faceden ekle istersen...face kapalıydı benim ama açtım artık.
kızlar nrdesiniz neler yapıyorsunuz durumunuz nasıl?benim yarın test günüm ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnım ağrıyor hasta olacağıma dair bütün belirtiler var.....
canımya çok sağol ......iyiki siz varsınız zaten sizden ve eşimden başka kimseye bilmiyor aşılama yaptırdığımı . canlarım ALLAH SIRF BU DESTEĞİNİZ İÇİN İNŞAALLAH yüzünüzü güldürür
canım zaten zamanında adet belirtilerini yaşaman normal. bir arkadaşım aşılamadan sonra adet günü geldiğinde resmen kasık ağrısıyla kıvrandı ve bu 3 gün sürdü ama olmadı. şimdi hamile. umutlarını tüketme. benim bu gün 8. günüm. 6 gün sonra gidicem tahlile. benimde ara ara umutlarım kayboluyor. Rabbimin takdiri... bize haber vermeyi unutma canım benim. Sabırlı ve duacı ol...
..................kızlar nrdesiniz neler yapıyorsunuz durumunuz nasıl?benim yarın test günüm ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnım ağrıyor hasta olacağıma dair bütün belirtiler var.....
sincanımya çok sağol ......iyiki siz varsınız zaten sizden ve eşimden başka kimseye bilmiyor aşılama yaptırdığımı . canlarım ALLAH SIRF BU DESTEĞİNİZ İÇİN İNŞAALLAH yüzünüzü güldürür..................
Selam cnm, sen siteye kayıtlı değilsin sanırım..Kaydolsan da sana da takma da olsa isminle hitap etsek 🙂
Ben seni pek takip edemedim, bu aralar da malum biraz kafam dağınık..Sen de aşılama yaptırmıştın değil mi?biraz bahsedebilir misin?
kızlar nrdesiniz neler yapıyorsunuz durumunuz nasıl?benim yarın test günüm ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum karnım ağrıyor hasta olacağıma dair bütün belirtiler var.....
ebrarcım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz.