Haa kizlar size dertimi anlatayim bana fikir akil ne varsa vereceginizden eminim ben eltimle beraber nisanlandik evlendik herseyimiz ayni evimizi beraber dizdik bile belki bilirsiniz kaynana tarafindanda hangi hareketi yapsak elestirildik bak bu daha titiz bu daha guzel gibi vsvs bilirsiniz yani eltiniz vardir belki iste benim esim benimle sadece 40 gun ynmda kaldi turkiyede sonra yurt disina gitti tabi bn hamile kalamadim eltimde kalamadi tabi sonra kaynnmla 5 ay birlikte yasadim neyse yurt disina esimin yanina gittim 3 ay sonra eltimin hamile oldugunu ogrendim sevindim ama icimde burukluk vardi bnmde olsun isterdim gibi bi burukluk simdi asil konu bn hala hamile degilim ve eltim
dogurmak uzere Gelecek ay ve ben 12 sonra turkiyye donuyorum oglum moglum diyecek bnde hepten bitecem off allahim sen sabir ver cok mutsuzum kizlar lutfen biseyler yazinki hep onun onunde guclu kalayim hic basindan boyle bisey gecip hamile kalan varmi bunalima girecem az kaldi of esimle be
n etkilenecez biliyorum onun kucaginda oglu bizde bn hala hamile degilim kizlar yaa akil verin yaa biz daha 9 aydir deniyoruz biliyorum az bir sure ama elimde degil offff keberiyde kurtulayim artik inanin tup bebegi bile aklimdan gecirdim o kadarina bile maddi manevi herseyimiz iyi soyleyin sizce ne yapmayalim