mrb arkadaşlar benimde adetime daha var ama kasıklarımda ağrı var bazen iğne batırıyolar sanki acaba hamilemiyimdir bu kadar erken belli olurmu acaba 1 haftalıkken falan..
mrb arkadaşlar benimde adetime daha var ama kasıklarımda ağrı var bazen iğne batırıyolar sanki acaba hamilemiyimdir bu kadar erken belli olurmu acaba 1 haftalıkken falan..
slm arkadaslar yenı uye oldumm... 7 ay oldu evlıyım..bebek sahıbı olmak ıstıyorz.. 4 gun gectı.. korkuyorum test yapmaktan..sızce kac gun gecmelı..adet belrtılerı nelerdır..lutfen arkadaslar yardım edın
merhabalar, bende sitenize üye olmak istedim çünkü aynı sorunları her ay bende yaşıyorum. Hatta bazen adetimin gecikmesini beklemeden bile erken gebelik testlerinden alıyorum ve sonuç hayal kırıklığı 🙁 ama bu ay (adetim genelde hiç gecikmez tam tersine erken olurum hep) adetim 3 gün gecikti. Ve dayanamayıp bir gün adet gecikmesiyle, erken gebeliği gösteren testten aldım ama sonuç negatifti 🙁 halen adet olmadım yani gecikmem 3 gün olucak nerdeyse. Adet olucakmışım gibi belirtiler oldu 4 gün. Ama regl ile hamilelik belirtileri birbirlerine çok benzedikleri için ne umutlanıyorum ne üzülüyorum. İki arada bir derede kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.