»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 24 Kasım 2009 #71 Evet, hatta birden fazla 😀 ama hic etkilemio beni, tam tersine, igreniyorum ondan sonra 😀 Heyyy alttaki, namaz kiliyormusun ?
Evet, hatta birden fazla 😀 ama hic etkilemio beni, tam tersine, igreniyorum ondan sonra 😀 Heyyy alttaki, namaz kiliyormusun ?
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 24 Kasım 2009 #72 bazen 😀 hey alttaki hiç sopalarla pilav yemek midye yemek ıstakoz yemek istedinmi veya yedinmi 😀 😀 ????
bazen 😀 hey alttaki hiç sopalarla pilav yemek midye yemek ıstakoz yemek istedinmi veya yedinmi 😀 😀 ????
Ariza Yeni Üye Üye 25 Kasım 2009 #73 Pilavi yedim sopayla(denedim yani pek basarili oldugum söylenemez tabi) ama diger seyleri yemek istemem ne sopayla nede baska birseyle Hisst altdaki hic cok istedigin birsey yapilmayinca agladin ?
Pilavi yedim sopayla(denedim yani pek basarili oldugum söylenemez tabi) ama diger seyleri yemek istemem ne sopayla nede baska birseyle Hisst altdaki hic cok istedigin birsey yapilmayinca agladin ?
kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Kasım 2009 #74 Ağladım ağladım alttaki söyle bakıyım en nefret ettiğin şey nedir?
PeLiNiM Yeni Üye Üye 25 Kasım 2009 #76 Soru unutulmuş ben sorayım bari😀 pişşşştt alttaki domuz gribi aşısı olacak mısın 😀