$ul€ Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #151 evet........................🙂 alttaki hiçen yakın arkadaşını kıskandın mı_?
BİTTERİM Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #152 evt kıskandım ama sevmediğim birinden 😀 sen hiiç aynaya baktın mı?
$ul€ Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #153 çikom kim bakmaz ki aynaya🙂 alttaki peki sen hiç annene yalan söyleyip derç çalışcaz die gezmeye gittin mi😀
çikom kim bakmaz ki aynaya🙂 alttaki peki sen hiç annene yalan söyleyip derç çalışcaz die gezmeye gittin mi😀
laetitia Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #154 evettt bende yalan var-yok gittim ama masum bir yalan😀 alttaki kaçıncı katta oturuosun?
$ul€ Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #157 yahu herkesi seviyorum ama daha sık görüştüğüm...bitterim,kar_tanesi,biraz pasika adminimle vede akm ile alttaki ne yedin en son_?
yahu herkesi seviyorum ama daha sık görüştüğüm...bitterim,kar_tanesi,biraz pasika adminimle vede akm ile alttaki ne yedin en son_?
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 27 Aralık 2009 #158 en son çilekli kektra yedim ( demin yedim ) aalttakii yarınımı seçersin yoksa bugünümü 🙂) :nur: :zuha: hahahhahh
en son çilekli kektra yedim ( demin yedim ) aalttakii yarınımı seçersin yoksa bugünümü 🙂) :nur: :zuha: hahahhahh
juju Yeni Üye Üye 28 Aralık 2009 #159 bugünü yaşamak lazım dimi yarın zaten gelicek canım altaki yılbaşında nerdesin