MeLOo Daimi Üye Üye 25 Eylül 2011 #321 ne güzel ya 47 olmuşsunuz :küstüm: azıcık kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz da inşallah 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 26 Eylül 2011 #322 *şiker*' Alıntı: yoruldumm artık herşeyden Genişletmek için tıkla ... oyyy kurban oldugummm yapma bunuuu daa birtanemmm dayannn kübrammm dayan güçlü olll lütfennn 🙁
*şiker*' Alıntı: yoruldumm artık herşeyden Genişletmek için tıkla ... oyyy kurban oldugummm yapma bunuuu daa birtanemmm dayannn kübrammm dayan güçlü olll lütfennn 🙁
*şiker* Yeni Üye Üye 26 Eylül 2011 #323 MeLOo' Alıntı: ne güzel ya 47 olmuşsunuz :küstüm: azıcık kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz da inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım senin şafak kaç..valahi zaman öle geçiyorkii hiç bişey anlamıyor insan ..inş senden kavuşursun sevdiğine
MeLOo' Alıntı: ne güzel ya 47 olmuşsunuz :küstüm: azıcık kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz da inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım senin şafak kaç..valahi zaman öle geçiyorkii hiç bişey anlamıyor insan ..inş senden kavuşursun sevdiğine
EnCey Daimi Üye Üye 29 Eylül 2011 #329 az kaldı az.... 🙂 İnşallah sağ salim yanında olacak sevdiğin canım.... benim sevdiceğimde gidecek askere şimdiden içim dolu dolu 🙁🙁
az kaldı az.... 🙂 İnşallah sağ salim yanında olacak sevdiğin canım.... benim sevdiceğimde gidecek askere şimdiden içim dolu dolu 🙁🙁
*şiker* Yeni Üye Üye 29 Eylül 2011 #330 encey' Alıntı: az kaldı az.... 🙂 İnşallah sağ salim yanında olacak sevdiğin canım.... benim sevdiceğimde gidecek askere şimdiden içim dolu dolu 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... aynenn az kaldıı ama içimm pırpır ediyorrr yaaa zamann geçmiyor sankii 🙂 hakanın ilk gittiği zamanlar geldi aklımaa 🙁(( Rabbim yardımcın olsun..inanki sabır ve güç olduktan snra mesafeler sorun değil..
encey' Alıntı: az kaldı az.... 🙂 İnşallah sağ salim yanında olacak sevdiğin canım.... benim sevdiceğimde gidecek askere şimdiden içim dolu dolu 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... aynenn az kaldıı ama içimm pırpır ediyorrr yaaa zamann geçmiyor sankii 🙂 hakanın ilk gittiği zamanlar geldi aklımaa 🙁(( Rabbim yardımcın olsun..inanki sabır ve güç olduktan snra mesafeler sorun değil..