Beni takmayanı ben hiç takmam sözleri paylaşır mısınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsmiyokcismiyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İ

İsmiyokcismiyok

Forum Okuru
Beni takmayanı ben hiç takmam sözleri paylaşır mısınız?

Beni takmayanı ben hiç takmam melek kadınlar kulübü beni takmayanı ben hiç takmam sözleri forum'da.​

Akrabalardan yana biraz problemler var ve ben böyle can yakıcı karşı tarafa igneleyici durum mesajları vermek istiyorum. Akraba değil sanki akrep bazıları gerçekten. Bazı insanlar çok kaf dağında görüyor kendini bizi umursamayan takmayan insanlardan da uzak durmak lazım siz siz olun sizi siz gibi kabul etmeyen insanlardan uzak durun. Beni takmayanı ben hiç takmam sözleri paylaşabilir misiniz?

images (29).jpeg

Merhabalar
Sizi umursamayan insanları siz de umursamayin. Kimin yanında mutlu ve huzurlu iseniz orada olun. Herkes samimi değil bu hayatta maalesef. Bazı arkadaşlar dostlar var ki çoğu akrabadan bin kat iyidir diyoruz dedirtiyorlar. Valla hakedene de hakettiği değeri vermek gerekiyor aslında. Aşağıda bazı görseller paylaşmak isterim sizin için beni takmayanı ben hiç takmam sözleri ile alakalı.

images (35).jpeg

images (34).jpeg

images (33).jpeg

images (32).jpeg

images (31).jpeg

Tam umursamazlık sözleri bunlar aman aslında çok da şey yapmamak lazım. İnsanlar işte herkesin karakteri farklı. Aşağıdaki linkte dilerseniz "acımasız facebook sözleri" konumuzu linkten inceleyebilirsiniz.

Geri