Beraber zayıflayalım melekler

Kızlar ben bu gün biber hapıma başladım deli gibi su içiyorum haliyle deli gibi wcye gidiyorum.🙂 Ama ilk günden olsa gerek halsizim biraz. Gidecek kilolar hissediyorum 🙂 hihihih

İsim................Yaş.........Boy............Kil o............Hedef
HaYaL.............24..........1,65............81....... ..........49
Ariza...............24..........1,58............59..... ............50
tuqqçe.............22..........1,63............59 .................53

MuSCHeL.........21...........1,65............57.......... .......50

Kızlar kilolar ne alemde. Benim şansıma hapıma başladım adet oldum şu an hala 81 görünüyorum tartıda ama kendimi nedense daha hafif hissediyorum. Sanırım adetimden dolayı kilo gitmedi ya da gitti ama adetin getirdiği enstanteneler yüzünden tartıda aynıyım. Ama olsun pes etmek yok ne olursa olsun devam.🙂

Hayalim bende seninle ayni durumdaydim, gecti suan icin. Suan icin hala 59 kilodayim yani hic bi oynama yok =) gerci cumartesi gününe kadar diyetde yapmadim. Basladim yine hadi vercez ins.
Siz bir kullanin su biber hapini, duyduguma göre zararlari da oluyormus ama faydasini görürseniz bende alcam :D:D:D:D:D:D

Ben sabah 58 gözüküyorum ama gün içerisinde 59 gözüküyorum 😀 Ekmek yok pilates yapıyorum hergün acayip yanıyorum mekik çekiyorum koşuyorum ama arada kaçırıyorum çikolata felan 😀 yinede eskisi gibi yemiyorum 🙂

İsim................Yaş.........Boy............Kil o............Verilen........Hedef
HaYaL.............24..........1,65............80....... ............1.............49
Ariza...............24..........1,58............59..... ..............0.............50
tuqqçe.............22..........1,63............59 ...................0.............53
MuSCHeL.........21...........1,65............57.......... ........0.............50

Kızlarrr yaşaşsın bu gün tartıldım adetim bittiği için ve sonunda 80 e indi tartım.😀 ÇIkmadı yani indi.:haha: Hadi ben sizden öndeyim sizlerden de bekliyorum ama . Her ne kadar vereceğim kiloların 10 da 1 i bile gitmiş değilse bile yine de verdim ufak tefek.😀

Gülüm bu arada hoş geldin yavrim sen nerelere kayboldun gittin he de bakam bize. Bilgilerini listeye ekle yavru kuşum. Hadi hep beraber tığ gibi olcaz. 😀

Kocişim askerdeyken son zamanlarda bol bol gezdim tozdum yafrum .. sanal alemden koptum gerçek hayatta coştum =)coştum ve kiloları aldımda geldim ehem ehem ister inanın ister inanmayın tam 70kg oldum 😉))))) pfff hiç bişeye sığmuıyorum eşim beni gördüğünde şokk oldu 😉))

Geri