Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #131 Ce: Bilge'nin Mekanı Çitosum getirdiğin çiçekler için çok teşekkür ederim, çok güzeller 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #132 Ce: Bilge'nin Mekanı minik melek' Alıntı: bende geldim benide alın acık dedikodu dinliycem ama yawww hadi yazışışın. ben gözetliyorum sizi.. Genişletmek için tıkla ... minik melek' Alıntı: güzel günler dilerim ablacım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım benim, senin de günlerin hep güzel geçsin 🙂
Ce: Bilge'nin Mekanı minik melek' Alıntı: bende geldim benide alın acık dedikodu dinliycem ama yawww hadi yazışışın. ben gözetliyorum sizi.. Genişletmek için tıkla ... minik melek' Alıntı: güzel günler dilerim ablacım Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım benim, senin de günlerin hep güzel geçsin 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #133 Ce: Bilge'nin Mekanı kördügüm' Alıntı: Ablammm nasilsin??? Sana güzel bir gün diliyorum, kendine cok iyi bak... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim birtanem ya... Resim güzelmiş. Ben iyiyim, en kısa zamanda geleceğim köşene. 😉
Ce: Bilge'nin Mekanı kördügüm' Alıntı: Ablammm nasilsin??? Sana güzel bir gün diliyorum, kendine cok iyi bak... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim birtanem ya... Resim güzelmiş. Ben iyiyim, en kısa zamanda geleceğim köşene. 😉
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #134 Ce: Bilge'nin Mekanı Yesil Gözlü' Alıntı: Bilge ablacim kösene cokdandir ugramadim bi ugriyim dedim ve güzel günler diliyorum.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Yeşilim... Her zaman beklerim. Teşekkürler resim için, ellerine sağlık 🙂
Ce: Bilge'nin Mekanı Yesil Gözlü' Alıntı: Bilge ablacim kösene cokdandir ugramadim bi ugriyim dedim ve güzel günler diliyorum.... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Yeşilim... Her zaman beklerim. Teşekkürler resim için, ellerine sağlık 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Şubat 2008 #136 Ce: Bilge'nin Mekanı Ablammmmm sana mutlu huzurlu saglikli bir gün diliyorum.... coookkkk öptümmm
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 2 Şubat 2008 #137 Ce: Bilge'nin Mekanı Iyi geceler diliyorum ablacigim...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #139 Ce: Bilge'nin Mekanı Kızlar çok teşekkür ederim herşey için, Mscim, Köricim 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Şubat 2008 #140 Ce: Bilge'nin Mekanı ayy akşam kahvesine geldim de elimde boş gelemedim..bunları ben yaptım..