Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #141 Ce: Bilge'nin Mekanı Ellerine sağlık Gülüm, çok lezzetli görünüyorlar.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2008 #143 Ce: Bilge'nin Mekanı günaydın sabah kahvesine geldim.ama yapıpta getirdim😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Şubat 2008 #144 Ce: Bilge'nin Mekanı Gü'l verdik gül yürek tasiyan, 14 asir oncesi kardes belledigin kardeslerimize..... Hos buyurduk, guzelligi paylasmaya geldik guzel olandan öte.... iyi pazarlar canımmm
Ce: Bilge'nin Mekanı Gü'l verdik gül yürek tasiyan, 14 asir oncesi kardes belledigin kardeslerimize..... Hos buyurduk, guzelligi paylasmaya geldik guzel olandan öte.... iyi pazarlar canımmm
esena Aktif Üye Üye 3 Şubat 2008 #145 Ce: Bilge'nin Mekanı köşen hayırlın olsun ben kahve içmem bana çikolata vrrmisin bilgem
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Şubat 2008 #146 Ce: Bilge'nin Mekanı günaydın güzel bir hafta olsun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın canım...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 5 Şubat 2008 #147 Ce: Bilge'nin Mekanı Ablammmm sana iyi geceler diliyorum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Şubat 2008 #148 Ce: Bilge'nin Mekanı günaydın canım..en güzel günler seninle olsun..
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #149 Ce: Bilge'nin Mekanı Canim ablam nasilsin???? seni köseme pasta yemeye bekliyorum kaveyide sen getirirsin....
Ce: Bilge'nin Mekanı Canim ablam nasilsin???? seni köseme pasta yemeye bekliyorum kaveyide sen getirirsin....