Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #152 Ce: Bilge'nin Mekanı G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: günaydın sabah kahvesine geldim.ama yapıpta getirdim😀 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım, ellerine sağlık...
Ce: Bilge'nin Mekanı G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: günaydın sabah kahvesine geldim.ama yapıpta getirdim😀 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım, ellerine sağlık...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #153 Ce: Bilge'nin Mekanı esena' Alıntı: köşen hayırlın olsun ben kahve içmem bana çikolata vrrmisin bilgem Genişletmek için tıkla ... Tabii ki ne demek çikolataların hepsi senin olsun 🙂
Ce: Bilge'nin Mekanı esena' Alıntı: köşen hayırlın olsun ben kahve içmem bana çikolata vrrmisin bilgem Genişletmek için tıkla ... Tabii ki ne demek çikolataların hepsi senin olsun 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #154 Ce: Bilge'nin Mekanı Çitosum resimler için çok teşekkür ederim 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #155 Ce: Bilge'nin Mekanı Yesil Gözlü' Alıntı: Canim ablam nasilsin???? seni köseme pasta yemeye bekliyorum kaveyide sen getirirsin.... Genişletmek için tıkla ... Geleceğim birtanem. Kahvemi de getiririm merak etme 🙂
Ce: Bilge'nin Mekanı Yesil Gözlü' Alıntı: Canim ablam nasilsin???? seni köseme pasta yemeye bekliyorum kaveyide sen getirirsin.... Genişletmek için tıkla ... Geleceğim birtanem. Kahvemi de getiririm merak etme 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #156 Ce: Bilge'nin Mekanı Körim canım, sağol birtanem ziyaretlerin için
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #157 Ce: Bilge'nin Mekanı zeyna' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana da günaydın Zeynacım 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #158 Ce: Bilge'nin Mekanı Herkese günaydın, gününüz aydın ve güzel olsun 🙂
esena Aktif Üye Üye 6 Şubat 2008 #159 Ce: Bilge'nin Mekanı bende geldim ben kahve içmem açık bi çay varsa alabilirmiyim:d060::d060:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #160 Ce: Bilge'nin Mekanı Tabi canım buyur sıcacık çayını iç 🙂