AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 8 Haziran 2010 #4 Ramali canım.. Allahım seni sevdiklerine bağışlasın çok dadlusun....
miss angel Yeni Üye Üye 8 Haziran 2010 #5 oy oy kuzum maşallah çok güzelsn🙂 allah bahtnıda yüzün gbi güzel eylesn inşş🙂
RaMaLi Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #6 Çok tşk ederim kızlar 🙂 çok utandırdınız valla beni tüm iyi dilekleriniz size 10 kat olarak geri döner inşallah...
Çok tşk ederim kızlar 🙂 çok utandırdınız valla beni tüm iyi dilekleriniz size 10 kat olarak geri döner inşallah...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Haziran 2010 #7 Valla bomba gibisin tatlım😀 Cesaretinden dolayı artı repler helalinden gelsin sana😀
RaMaLi Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #8 *MaWi' Alıntı: Valla bomba gibisin tatlım😀 Cesaretinden dolayı artı repler helalinden gelsin sana😀 Genişletmek için tıkla ... Çok tşk ederim 🙂
*MaWi' Alıntı: Valla bomba gibisin tatlım😀 Cesaretinden dolayı artı repler helalinden gelsin sana😀 Genişletmek için tıkla ... Çok tşk ederim 🙂
@Kendi@ Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #9 çok tatlısın.canım..gerçekten cesaretlisinde....gördüğüm kadari ile spor ayakkabıcısın aynı benim gibi😀
çok tatlısın.canım..gerçekten cesaretlisinde....gördüğüm kadari ile spor ayakkabıcısın aynı benim gibi😀
RaMaLi Yeni Üye Üye 9 Haziran 2010 #10 Tşk ederim canım... Evet spor ayakkabı olmadan olmaz, çalışma hayatına girene kadarda giymekte direniyorum 🙂
Tşk ederim canım... Evet spor ayakkabı olmadan olmaz, çalışma hayatına girene kadarda giymekte direniyorum 🙂