TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #281 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım elim boş gelmek istemedim naçizane kabul edersen sevinirim güzel günler dilerim sana melek dostum
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım elim boş gelmek istemedim naçizane kabul edersen sevinirim güzel günler dilerim sana melek dostum
nisan Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2008 #282 Ce: burasida nisanin kösesi olsun cok sagol tülsüm benim güzel dostum a sevgiler
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #286 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bular benden sana hayatım benim köşeme öyle çok gelmişsin ki sana özellikle teşekkür etmek istedim saagol bitanem
Ce: burasida nisanin kösesi olsun bular benden sana hayatım benim köşeme öyle çok gelmişsin ki sana özellikle teşekkür etmek istedim saagol bitanem
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #288 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun arkadaşım güzel bir hafta dilerim sana canım
PaSikA Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #289 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun nisancığım nerelerdesin sen
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #290 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun özledim seni nerdesiiinn?