tuqqce Daimi Üye Üye 23 Mayıs 2008 #291 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun size bir adet bebiş getirdimm
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #292 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun merhaba bende geldim kosenize oncelikle hayirli cumalar ve guzel bir hafta sonu dilerim size balon getirdim dertlerinizi ucurtsun gotursun yuzunuze hep gulucukler getirsin
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun merhaba bende geldim kosenize oncelikle hayirli cumalar ve guzel bir hafta sonu dilerim size balon getirdim dertlerinizi ucurtsun gotursun yuzunuze hep gulucukler getirsin
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #293 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun nisancım canımmın içi keyifli forumlar dilerim kendine çok iyi bak görüşemedik özledim seni
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun nisancım canımmın içi keyifli forumlar dilerim kendine çok iyi bak görüşemedik özledim seni
nisan Yeni Üye Üye 16 Haziran 2008 #295 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun gelen herkese tskler canlarim sizi cok özledimmm,,pc bozuktu geldim yeniden ,,sevgiler hepinize
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun gelen herkese tskler canlarim sizi cok özledimmm,,pc bozuktu geldim yeniden ,,sevgiler hepinize
deniz_25710 Yeni Üye Üye 16 Haziran 2008 #297 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun güzel bir hafta geçirmen dilegimle🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 17 Haziran 2008 #298 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun HoŞgeLdiiinnn😉muCkS...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Haziran 2008 #299 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #300 Cevap: burasida nisanin kösesi olsun Nisancım yukardaki pasta da senin için en sevdiğim renktir turuncu🙂 köşen hayırlı olsun
Cevap: burasida nisanin kösesi olsun Nisancım yukardaki pasta da senin için en sevdiğim renktir turuncu🙂 köşen hayırlı olsun