nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #151 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayrünisa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sagol canim arkadasim buda bnden sana,,sevgilerrrrrrrrrrrrr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayrünisa' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sagol canim arkadasim buda bnden sana,,sevgilerrrrrrrrrrrrr
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #152 Ce: burasida nisanin kösesi olsun örgüm sana canim arkadasimm,ins yarin kahvemizi icerizz ,özür olmadigim icinn,kabul et bu cicegi canim
Ce: burasida nisanin kösesi olsun örgüm sana canim arkadasimm,ins yarin kahvemizi icerizz ,özür olmadigim icinn,kabul et bu cicegi canim
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #153 Ce: burasida nisanin kösesi olsun ### yesil gözlü buda bnden sana canimm,yesil gözlü icin yesil cicek kabul et canim sevgilerrrr
Ce: burasida nisanin kösesi olsun ### yesil gözlü buda bnden sana canimm,yesil gözlü icin yesil cicek kabul et canim sevgilerrrr
nisan Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #156 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol canim arkadasimm seninde,,sevgilerr bu cicek sana m- enemy
nisan Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #157 Ce: burasida nisanin kösesi olsun herkese iyi pazarlarr sevgiler meleklerr
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #159 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım nisanım iyi akşamlar canım güzel bir haftaya başlaman dileğiyle tatlım
Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım nisanım iyi akşamlar canım güzel bir haftaya başlaman dileğiyle tatlım
örgüm Üye Üye 10 Mart 2008 #160 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisancım çok dost canlısı arkadaş olduğunu hissediyorum ve seni seviyorum en güzel günler senin olsun iyi geceler
Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisancım çok dost canlısı arkadaş olduğunu hissediyorum ve seni seviyorum en güzel günler senin olsun iyi geceler