esena Aktif Üye Üye 13 Nisan 2008 #241 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sanki sen evde çok duruyon hani geldim yoksun nerdesin bacım bende seni özledim canımmmmmmm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sanki sen evde çok duruyon hani geldim yoksun nerdesin bacım bende seni özledim canımmmmmmm
nisan Yeni Üye Üye 22 Nisan 2008 #242 Ce: burasida nisanin kösesi olsun herkese iyi haftalar diliyorummm,
tuqqce Daimi Üye Üye 27 Nisan 2008 #243 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisanım biraz geç oldu ama olsunn köşen hayırlı olsun hepinize iyigeceler sizleri seviyorum meleklerimmm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisanım biraz geç oldu ama olsunn köşen hayırlı olsun hepinize iyigeceler sizleri seviyorum meleklerimmm
M Monera Forum Okuru 27 Nisan 2008 #244 Ce: burasida nisanin kösesi olsun İyi geceler melekler köşen hayırlı olsun nisancım🙂 😛arty:
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 27 Nisan 2008 #245 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisancım yeni köşen hayırlı olsun 🙂
M Monera Forum Okuru 28 Nisan 2008 #247 Ce: burasida nisanin kösesi olsun nisancım köşeme gel lütfeeeen🙂
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 28 Nisan 2008 #248 Ce: burasida nisanin kösesi olsun hayirli Olsun kösen nisan ablam