esena Aktif Üye Üye 25 Şubat 2008 #61 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bak canım bunlar sana sen benim için özelsin iyi haftaslar diliyorum
Ce: burasida nisanin kösesi olsun bak canım bunlar sana sen benim için özelsin iyi haftaslar diliyorum
ms_enemy Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #62 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sana güzel bir gün diliyorum 🙂
nisan Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #63 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol esenacim msenemy cim cok sagolun ya cok guzeldi esenacimm,bnde sizi cok guzel gunler diliyorummm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol esenacim msenemy cim cok sagolun ya cok guzeldi esenacimm,bnde sizi cok guzel gunler diliyorummm
nisan Yeni Üye Üye 25 Şubat 2008 #65 Ce: burasida nisanin kösesi olsun bunlarda sizin icin meleklerimm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Şubat 2008 #66 Ce: burasida nisanin kösesi olsun
nisan Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #67 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol citos nerelerdesin ya,,sen
nisan Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #68 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol citos nerelerdesin ya,,sen
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Şubat 2008 #70 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve tatli var hadi sende buyur...
Ce: burasida nisanin kösesi olsun Canim benim köseye davet etmeye geldim kahve ve tatli var hadi sende buyur...