nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #111 Ce: burasida nisanin kösesi olsun meleklerim bu cicekler kösemi ziyaret eden herkes icinn,,hepinizi cok seviyor ve cok öpüyorumm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun meleklerim bu cicekler kösemi ziyaret eden herkes icinn,,hepinizi cok seviyor ve cok öpüyorumm
zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #112 Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın cnm. güzel bir hafta geçirmen dileğiyle...
melegimeren Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #113 Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım sen yeter ki iste ben gerçeğinide yaparım sana canım benim
Ce: burasida nisanin kösesi olsun günaydın canım sen yeter ki iste ben gerçeğinide yaparım sana canım benim
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #114 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol m-enemym bnde size guzel gunler dilerimm melegimeren valla dun canim cok cekti canim yaa,,,keske turkiyede olsamda gelip ypasann,,ama yinede cok tskler canimm,öpyüorum sizi
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol m-enemym bnde size guzel gunler dilerimm melegimeren valla dun canim cok cekti canim yaa,,,keske turkiyede olsamda gelip ypasann,,ama yinede cok tskler canimm,öpyüorum sizi
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #118 Ce: burasida nisanin kösesi olsun ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn
Ce: burasida nisanin kösesi olsun ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn