Uzman SühaN
Administrator
Merhaba, test sonucunuz ilaç kaynaklı pozitif. Enjeksiyon dan 14 gün sonra gebelik testiniz yapınız. Çok erken yapmışsınız testi.
Canım merhaba ben H&M yukarda yazışmıştık. Ben bi müddet takip edemedim siteyi nasılsın var mı bi gelişme?merhaba. daha once yazmistim. catlatma ignesinin 20.gununde adet olup tedaviyi birakmistim. simdi adetimden 2 hafta sonra adet olacakmisim gibi agrilarim basladi. kasik bel agrisi goguslerde hassasiyet. yine regl agrisina benziyor ama 10 gundur gecmiyor. adetten 2 gun once baslardi bu agrilar simdi 2 hafta once basliyor. hala ilaclarin etkisinde miyim normal mi bu?
Kesin hamilesin 🙂 doğurdun mu sagliklahayalim
çatlama iğnesinden sonra 14. gün test yaptırdım 164.9 çıktı hamile olabilir miyim
Pazartesi’yi neden bekliyosun 🙂 inşallah hamilesindirrhep bir umut icindeyiz
Ya olursam diye bekliyorum insallah olmam 9 şubatta oldum çatlama iğnesi biraz daha bekleyim eczanelerde ki testte çıkar mi bugün 16.gunPazartesi’yi neden bekliyosun 🙂 inşallah hamilesindirr
Canım günaydın Burada ki uzman diyor ki iğne üzerinden 14 gün sonra ve adet gecikmeniz varsa yapabilirsiniz testi. Adet olma tarihin ne zaman? Adetlerin düzenli mi? Ya da adet düzenleyici kullanıyo musun?Ya olursam diye bekliyorum insallah olmam 9 şubatta oldum çatlama iğnesi biraz daha bekleyim eczanelerde ki testte çıkar mi bugün 16.gun