a slm canım benmde 13. gün bugün sabah test yaptım negatif iki gün sonra adet olurum...negatif olup sonra kanda baktırıp çıkanlar olmuş bir kaç yerde okumuştum inşallah gebesindir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasn
kizlarrrr slmm benimde catlatma ignemin 14gunu 10 gün test yaptım nefatif
a slm canım benmde 13. gün bugün sabah test yaptım negatif iki gün sonra adet olurum...negatif olup sonra kanda baktırıp çıkanlar olmuş bir kaç yerde okumuştum inşallah gebesindir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasn
merak ettim seni ne yaptin canim ? bu ay yeni tedaviye başladınmı ? bende kırmızıları gördüm bu ay tekrardan başladım. dün çat iğnesi vuruldum beklemedeyimEvet kızlar bugün iğneden sonra 18. Günüm ve kırmızıları gördüm bu ay birdaha deniycez bakalım,, hayırlısı olur inşallah....
inşallah hamilesindir canım benmde bugün 16. gün. bende senin gbi test yaptım negatif çıktı 13.gün bekliyorum adet olmayı hayırlısı...kizlar 11.gun negatif cikmisti ya testim şuan 17.gunum test yapmak istemiyorum yine negatifi görcem die aslinda haklısın erken yapmamak gerek test suan sadece kasiklarim agriyo başka belirttim yok
canım aslında kasık ve bel ağrısı çektim sadece ama ateşlenip hasta olmuştum gribe falan dondu şimdi o yuzden baya umitsizdim bu ay. sonuç şaşırttı beni bakalım. pazartesi kan vericem tekrar inşallah yükselirdeğerim.merhaba canım bence hamilesin 13. gün iğnenin etkisi kalmaz diye tahmin ediyorum 2 gün sonra tekrar yaptır test inşallah hamilesindir peki belirtilerin felan varmı ?