Çok Erken Hamilelik Belirtileri nelerdir haydi gelin öğrenelim

İlk hamile olduğum zaman kasıklarımda hafif sancılar oluyordu. Ben o zaman ne olup bittiğini anlamamıştım. Vücudumda değişimler olmaya başladı. Daha sonra reglim gecikince eczaneden aldığım hamilelik testini yaptığımda sonucun pozitif olduğunu gördüğüm zaman o sancıların sebebini anlamış oldum. Bebeğim 5 haftadır benimle birlikte, karnımda yaşıyormuş. Daha sonraki aylarda ise sürekli uyuma isteği yaşadım.


Mide bulantıları yaşadığım için yemek dahi pişiremedim. Ayaklarım şişti ve yürümekte zorluk çektim. Hormonlar da tabiki bu büyük değişimden etkileniyor. Her şeye karşı aşırı hassasiyet durumu ile karşı karşıya kaldım. Film izlerken ağlamaya başladım. Çok keskin duygu değişimleri yaşadığım için, çevremdekiler eşim başta olmak üzere bana hassas davrandılar.
 
Kızlar belirilerle kafanızı hiç karıştırmayın. Hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir. Adetiniz gecikince test yapın hamilemiyim , hamile değilmiyim gibi sorulara net olarak yanıt bulun. Diğer hamilelik belirtilerinin hepsi dördüncü ve beşinci haftalarda başlar. Erken belirti hissetmek mümkün değil. Bazı kadınlar çok abartıyor en erken gebelik belitisini 3. haftda hisettim diye böyle bir şey olanaksız.Hamilelik belitilerinde bulantı , baş dönmesi, kokulardan tiksinme, gögüslerde renk değişimi falan ilerleyen haftalarda başlar. Öncesi hissttiğiniz belirtiler psikolojiktir.
 
Merhaba benimde adetime iki gun kala kahverengi siyaha yakin lekelenmelerim oldu 4 gun az az olup bitti arkasina beyaz sünen sumuksu bi akinti basladi karin altinda belli bi sislik var goguslerim de siyah yerlerinde mavi damarlar cikti vucudumun her yerinde örümcek agi gibi cikmaya basladi yerlesme kanamasi olabilir mi acaba doktora adet olacagim gun gittigimde yumurtaliklarimin sis oldugunu soyledi prolaktin seviyesi 9.70 cikti
 
Merhaba , prolaktin değeri ile gebelik teşhisi yapılmaz. Görünürde belirtiler gebelik lehine görünsede,hormonal yara rahim kaynaklı bir problem dolayı lekelenmeniz olabilir.Bu yüzden gebe olup olmadığını öncelikte test yaparak öğrenebilirsiniz. Sonuca görede hekime hekime görünmenizde fayda var.
 
Kizlar merhaba adet tarihim 6 mayıs bitisi 12 mayıs dı 13 mayıs da 3 kere ilişki oldu ve sonra ara ara yumurtlama günlerimde sabah akşam ilişki oldu ve 13 ünden 7 gün sonra sabah kasık ağrısıyla uyandım ve akşam üstüne doğru kahverengi lekelenme oldu çocuk istiyoruz. Şuanda kasık ve bacak agrisi çekiyorum lekelenme geleli 2 gün oldu int Video izledim ve embriyo 7 ile 10 gün sonra yumurtaya giriyormuş ve o gün lekelenme olabiliyormuş adetime 12 gün var sizce hamile olma ihtimalim var mı?
 
Merhaba, hamile kalma ihtimaliniz olduğu gibi hamile kalmama gibi bir ihtimalde söz konusu . Beklenen mensinizde gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.(Kasık ve bacak ağrısı gebelik belirtisi olsada bu kadar erken görülmez. )
 
Önce ateşim çıktı sonra sanki adetim olacakmış gibi kasıklarım ağrıdı arkasındanda kahverengi leke geldi göğüslerimin ucu sert ama hassasiyet yok kirpiklrim karışık ara ara başım ağrıyo sürekli uykum geliyo ama adetime 15 gün var hamilelik olabilir mi olursada bu kadar erken belirti olur mu
 
Adetinize 15 gün var. Daha döllenme bile gerçekleşmemiştir.Bu yüzden bu süreçte gebe olmadığınızı belirtelim..Belirtileri psikolojik yada tıbbi kaynaklı bir sorundan yaşamanız muhtemel..
 
Merhaba benim adetim 3 gün geçiyor karın ve bel ağrısı var bide çok halsizim adetime iki gün kala test yaptım çıkmadı şimdi tekrarmi yapsam bilmiyorum 7 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz....
 
Geri
Üst