Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

yumurtlama günüyle ilgili herşey tatlım..adeti düzenli olanlarda yumurtlama günü siklusun ortalarına denk gelir ama eğer düzensiz adet dörüyorsa veya başka bir nedenle yumurtlama siklusun sonlarında olduysa tabi ki adetine iki gün kala hamile kalabilir.sevgiler...


hımmmm teşekkürler .benim adetim düzenli o zaman bu ayda ümitlenmeyim,hamile deilim.:shootout:
 
adetime 6 gün var´ve bugun kan testi yaptırdım..sonuç negatif:(çok moralim bozuldu.inanmak istemiyorum,sizce ne kadar doğrudur...lütfen cevap verin.


Canım kan testinde doğruluk payı %100...erken dönemlerde gebelik idrarda çıkmaz ama kesinlikle kanda çıkar...moralini bozmaya gerek yok daha adetini bekle...belki gecikir :)
 
Slm kızlar Bu sabah tuvalete girdiğimde kan gelmişti biraz ve bugün regl şeklinde başladı. Dr.a gittim baktı dış gebelik falan yok dedi. Ama emin olmak için tekrar kan testi istedi şimdi sonucunu bekliorum. İnternetten bazı yerlerde okudum. Bazen hamile kalındığında bile adet görenler oluomuş.Ama ben çok sevinmişken şimdi çok üzüldüm ve korkuorum.
ne yaptın bade..merak ediyorum.inşallah anneliği sen de yaşarsın .ben 3. bebeğimi bile öyle büyük bir heyecanla istiyorum ki...:gezme:
 
Canım merhabalar.
Geçen ay hamileydim fakat düşük yaptım.Bebek tutunamamış ve kendi kendine reglimle gitti.Dr um biyokimyasal gebelik dedi.Bu ayda bakalım beklioruz. İnş hayırlı haberler vericem sizlere
 
canlarım nolur bana yardımcı olun.
biz 6 aydır bebek istiyoruz ama henüz muvaffak olamadık.
ben bu ay ovulasyon günümü testlerle takip ettim ve 12'sinde yakaladım. o günden yaklaşık bir hafta sonra çok şiddetli bel ve kasık ağrıları yaşadım. sonra bu ağrılar azalarak devam etti. hatta şu an dahi sol kasığımda hafif bir ağrı var. bu ayın 25'i beklemediğim adet tarihim. bu sabah afedersiniz peçetede açık pembe bir akıntı gördüm. dedim yine geliyor kötü sürpriz :( ama sonrasında bir akıntı ya da kanama gerçekleşmedi. acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? ovulasyonu 12 mayıs desek geç mi acaba yerleşme kanaması için? hani diyorlar ya bebek rahme düştükten bir hafta içinde gerçekleşir falan diye.
aynı zamanda ateş ölçüm takibi de yapıyorum. son adetimden sonra 36.5 civarıydı. ovulasyon günü 36.1'e kadar düştü. bu sabah bir kulağımdan ölçtüm 36.6 idi, diğerinde ise 37.2 çıktı.
tüm bunlar hakkında nasıl bir yorum yapılabilir?
test yapmak istemiyorum çünkü hala erken. en az 3 gün var bir sonraki adetime. gebelik olsa bile negatif çıkacak ve ben yine üzüleceğim :(
 
Herkese mrblar.Ben bu ayda geçen ay yaşadıklarımın aynısını yaşıorum.dün test yaptım ilk başta tek çizgiydi.Sonra bi kenara koydum bu sabah baktım ki ikinci çizgi silikte olsa çıkmış.Ama sevinemedim tabi.Geçen ay bi düşük yaşamıştım.Umarım bu ay da aynısı olmaz Çünkü reglime daha 3 gün var bugün testi tekrarlıyım diyorum.Reglim gecikmeden gidip kan testi de yaptırmak istemiorum.Bakalım nolcak Hayırlısıyla bekliyoruz.
 
32 yaşındayım ve 7 yaşında bi oğlum var. 2.bebeğimizi karar verdik ve RİA kullanıyordum.4ay önce çıkarttırdım. Doktorum hemen olabileceğine söylemiş olmasına rağmen 3 ay bebek olmadı.Bu ay da ümidim yoktu aslında adet belirtilerimi aynen yaşıyodum çünki dün tam adet günümdü bende evde gebelik testi uyguladım vee hamileyim. Acele etmemek gerekiyormuş ben anladım.Sizlerede mevlam nasip etsin.İNŞALLAH.
 
Geri
Üst