Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

sagol canım yardımcı oldugun için allah hepimize hayırlı evlat versin((( yerleşme kanaması ne zaman oluyor hamişler))) ve herkezde olurmu sizce???
canım inş. hakkında hayırlısı olur.yerleşme kanaması her hamişde olmuyo.bende oldu.reglin 28. ve 29. günlerinde.ben 29 yda 30 günde regl oluyom.bunlara göre adet gününde yada adetten 1-2 gün önce oluyo diyebilirim.ama yine kişiye göre değişiklikler olabilir tabi.rabbim gönlüne göre versin inş.

sagol canım yardımcı oldugun için allah hepimize hayırlı evlat versin((( yerleşme kanaması ne zaman oluyor hamişler))) ve herkezde olurmu sizce???

bende yerleşme kanaması olmadı hiç..dediğim gibi bi adet sancısı gibi bi sancım oluyordu..öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim..2 hafta da öncesinden çekiodum sancılar doktor bebeğin rahme tutmaya çalıştığı için öyle sancılar yaşadığımı söylemişti.

selam kızlar burda çok faydalı şeyler var öncelikle teşekkürler..
yardımcı olun lütfen banada:18:
ben pko hastasıyım ve adet düzensizliği var.bu ay doktorum bana cyclo progynove diye bi hap verdi adet düzenleyici..cocuğun olmasını engellelmez dedi..acaba aranızda bu hapı kullanıp ta hamile kalan varmı..bu hapın faydasını gören var mı?bu hapla hamile kalan var mı?lütfen yardımm......

hamişler gebeligin 4.haftasında sivilce çıkarmı bugün adet günüm ama olmadım henüz inş.de olmam sivilcem çok çıktı acaba adet dönemi oldugu için çıkarmı gebelerde yoksa geliomu uyuz kırmızılar yine

cwplarınızı bekliyorum hamişler??????
canım sivilce çıkar göğüsler şişer kasık ağrısı olur ama bunlar adet belirtisi mi gebelik habercisi mi ilk zamanlar ayırt edilmez sonuç olarak hamile kalmış olsan bile adet belirtilerin bir süre daha devam eder adet olamadığın için vücudun belli yerlerinden farklı şekillerde patlak verebilir ben 7.haftama girdim ama bi kaç tane sivilce çıktı geçti tekrar test yapmadan neyin belirtisi olduğunu anlamak çok zor 2 3 gün daha bekle test al yap bence ve fazla düşünme kafaya taktığın zaman hissettiklerin psikolojik belirtiler oluyo çünkü sen bebek yokmuş gibi davran gelirse sürpriz olur ne güzel ben bu ay öyle yaptım ve allaha şükür beklediğim sonucu aldım allah isteyen herkese versin:hamileyim:

Geri