Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

hosgeldin guness adetin kaç günden kaç güne geliyor.örneğin 28 günde bir adet gören birinin yumurtlama tarihleri 14.günler arasında oluyor 28 in yarısı yani.daha adetinden temizleneli 8 gün olmuş bilmıorum ama belirtilerin için sanırım cok erken daha..adetin bu ay nasıl oldu az mıydı kanaman yada kaç gün sürdü belkı üstüne görme olabilir yada yerleşme kanaması durumu deniliyor onuda yaşamış olabilirsin sen adet sanmıssındır.belkıde temizlendıkten sonra beraberlik yasadıysan o an gebede kalmıs olabilirsin.kimi insanın öle kaldıgını duydum bu forumlarda..hayırlsı olur inş.senin için.en iyisi adet gününü beklemek kesin sonuç için.hem bu arada bak bakalım belirtiler devam ediyormu..

teşekkür ederim bebek 1 :)
hayır daha yeni karar verdik bebek sahibi olmaya (Allah nasip ederse)
muhtemel durumdan tam 1 hafta geçti
bir bebeğin tıbbı gelişimine bakınca ve buradan da okuduğum kadarıyla bir sonraki adet dönemine az kala belirtiler anlaşılıyormuş benim aşağı yukarı 13-14 günüm var
ama dediğim gibi çok fazla midem bulanıyor yani midem problemim yok ilk defa böyle bişi oluyor ama bu kadar erken belirti olmasına imkan yok sanırım
ama daha ilk hafta belirtileri olanlar varmış sanırım acaba bu doğru mu?
 
tşk bebek1, ben 27 yaşındayım, ve kızlar sızlere msjlaşırken laptop göbeğimde duruyo bunun bebeğe zararı varmıdır eğer kii hamileysem araya yastık koyuyorum ama zararı varmıdır acaba. bileniniz varmı..??
 
olsun burcucum daha erken üzme canını sakın.bide adetin gecsın öle bakalım hayırlsı canımyaa..bende daha yapmadım canım test falan..dursun bakalım az daha ne olcak.
 
hatice sende varya nasıl yaptrmadn hala 13 gün olmş hala olmamışın bundan önemli neden mi var 13 gün geçmş en büyük belirti :) nasıl duruyn hala ya çabur yaptr kızıym he :)
 
ya burcu canım bilıomda 2.5 senedir hüsran yaşamaktan sıkıldım..benim eskıden adetlerim düzensiz olurdu geç olurdum hep sonradan düzene girdi bir senedir cok düzenli oluorum ben ama işte ya bu ayda öleyse adetim normal olarak yine bozulmaya başladıysa diye korkuom ben..şimdi giderim test yaparım negatif off duymak bile istemiyorum bunu..varsa zaten kendını belli eder dimi:)yapcam ama du bakalım 9 ay 10 gun dolsun hamıleysem dogum yaparım zaten:)burda arkadslar bana öle takılıoda...yapcam ya ama çarsıda uzak bize hastane her zamanda gidemıom oraya.önceden hemen burda yaparlardı saglık ocagında kaldırmasalardı işte testi..KORKUYORUMMMM üüüüüü:(dua et bana ben hep edıom sana namazlarımda aklıma gelıo öle.
 
valla havin askım zararı varmı bilmıomda bazen bende öle yapıom rahatsız oluom ama bişi varsa die..dikkat etmeye calsıom sende dikkat et ne olur ne olmaz..
 
kızlar moralim çok çoooook çook bozuk, şimdi eşimle tlf hafif tartıştık sonrasında kan geldiğini farkettim.. acaba yerleşme kanamasımı daha önce gelmedı zannedersem kanamam koyu kırmızı renkte beyaz bir akıntıyla beraber geldi şimdi pet taktım oda kırmızı kan var üstünde bilmiyorum yyerleşme kanaması olabilirmi yoksa boşyeremi umutlanıyorum karnımda çok ağrıyorr...
 
havin askım adet günün geçmişmiydi..büyük ihtimal eger adetin yeni bitmediyse şuan adet oluosundur.yerleşme kanaması acık pembe yada kahveremsi bi renk gelıomus ve sadce 1 yada 2 damla nokta şeklınde oluomus..siz ya adet oldunuz yada yumurtlama gününüz dür oyüzden agrı ve kan gelmiştir.ama başka bi durumda söz konusu olabilir..ayrıntılı bir şekilde yazabiilirmsiniz en son adetinizi ne zaman oldunuz ve ne zaman adet olmanız gerekıodu.ona göre bilgi verelım size bizde bildıgımız kadar inş. size yardımcı olabiliriz.
 
Geri
Üst