Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

burcu 15 gün oldu bugun daha gelen giden yok bacım:)sevineyımmı üzüleyimmi bilemedim...
 
burcu yinw yoksun canım 17 gün oldu bugun yine bişi yok:)senin günün gelmiştir sanırım artık..varmı bi gelişme..ben aynen beklıom daha..
 
merhabaa melekler :))

benim garip hallerim devam ediyor. ama bu yukarda yazılan standart belirtiler gibi değil. mesela göbeğim iğnelenip kaşınıyor. sanki atletin içinde küçük bişi ısırıyor gibi. bir de midem gün boyu değil ama ama ekşiyor yanıyor bişiler oluyor. 9 günüm kaldı hadi bakalım hayırlısı :)
 
kızlar bende yeni katılldım reglmi 1 hafta geçtikten sonra kahverengi lekeler geldi fakat 2. günü bu lekeler pempeleşti ve biraz daha yoğunlaştı acaba regl mi oldum yoksa hamiş miyim anlayamadım gitti. ama benim tahminime göre bebek olsa bile 8 günlük diye hesaplıyorum ama gelen lekeler biraz umudumu kırdı benim regl günüm hiç geçmezdi bana ne olur yardımcı olur...
 
ama regl sancısı gibi sancım yok sanki iğne batıyooo gibi oluyo kasıklarımda bayağı ağrı varr bu lekelerin gelmesi neden anlamadım 1 hafta sonra neden oldu böle bişi biraz umuudum kırıldı gelen lekelerde yoğunlaşnca:S
 
şeydoş eğer adet günün gectıyse yerlesme kanaması olabilir oyüzden senden kan gelebilir.dolayısıyla gebesındır ve ve bebek yerleşıodur oyusden kanama olmuş olabilir..inş.hamilesındır canım.adet günün gectıyse kan testi yaptırabilirsin varsa kesın cıkar.
 
Geri
Üst