Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kan testi ile ilgili bilgim yok demişsin ; herhangi bir poliklinik sağlık ocağı vs heryerde yaptırabilirsin sabah erken saatte birşey yiyip içmeden ( öyle bir zorunluluk yok ama sen yine de aç git) kolundan kan alacaklar, sonuç maksimum 3 saatte çıkıyor. Özel hastahanelerde 60-90 ₺ , diğer poliklinik vs de 20-30₺ civarı... Bugün de olmazsan yarın sabah yaptır istersen, sonuç 5 in üstündeyse, kutlamaya başlarız.. Değilse de hiç üzülme ( bu mümkün değil biliyorum) sadece burada anne olmayı isteyip ne yazık ki bir türlü olamayan kişilerden yaşın sebebiyle şansın çok daha fazla, kaç aydır deniyorsunuz bilmiyorum ama, vücudun hamileliğe kendini hazırlaması bile 4-6 ay sürüyor. Yani bu ay kalmamış olsan bile bu regl gecikmeleri iyiye işaret , vücudun hamile kalmaya hazır olmaya başlıyor demektir ;)
Inşallah ALLAH dualarımızı kabul eyler dediğin gibi deneyeyim birde o zaman ben insallah sonuç pozitif çıkarda bende o annelik duygusunu tadarım inşallah
 
Eğer 4 gün geçtiyse bundan daha güzel belirti olabilir mi? :) bende senin adına çok umutlandım şimdi... Şu an Sadece tek soru, bu gecikme stresten mi yoksaaaa bebitoşun geliyor mu:) senin için dua ediyor olacağım kan testi sonucunu alınca hemen yazarsan sevinirim. Haydi bakalım bu ay'ın en mutlu üyesi sen olursun inşallah ;) (bu arada kaç yaşındasın şeyda'cım?)

inşallah ALLAH herkesin dualarını kabul etsin henüz yaşım 21 :) genç anne olmak en büyük isteğim :)
 
Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim 7 aylik evliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim gecen ayda prolaktinim yuksekti ilac kullandim dustu hemen bu ay cocuk calismalarina basladik adetime 9 gun var kasiklarimda batmalar oluyo goguslerim sizliyo ve akintim cok oluyo bugunde ates gibiydim resmen hamilemiyik acaba
 
selam kızlar bundan 4 ay öncesine kadar bütün belirtileri yaşamış ilk testlerimde hep hayal kırıklğına uğramıştım eski üyeler bilir :( eğer kendinizden ve belirtilerden eminseniz olasılıklarınız artıyor onca hüsran sonucunda tam tamına 15 haftalık hamileyim şimdiki telaşımız cinsiyet heyecanı rabbim hepinize nasip etsin inşallah :)
 
Geri
Üst