Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Allah hepimizinden razi olsun canimm..
Sabah inş güzel birgün olucak senin için. Rabbim korktuğunu yere ugratmasinn..

Bende içimi en yakinlarima bile buradaki samimiyetle acamiorum.hepiniz çok saolunn.. Rahatlıkla paylasiorum çünkü herkes ayni hisleri tasio.iyiki varsiniz melekler 😉

Kizlar acaba hamilemiyim acaba bu ay tuttumu diye tum enerjinizi cabanizi beyninize yoruyorsunuz,, elbette haklisiniz ... Ama bu kadar takip ve endiseyi heyecani birakin bir koseye... Birakin vucudunuz size supriz yapsin,, siz buna izin vermiyosunuz gunler oncesinde oldumu olmadimi telasi sariyor,, aslinda siz hayata yonelseniz akisina biraksaniz hucreler enerjiniz hormonlariniz beynin calismasina yorulacagina rahime yonlenecek zaman bulacak... Allah hepinize saglikli bebekler nasip etsin,,,

Ke
Kizlar acaba hamilemiyim acaba bu ay tuttumu diye tum enerjinizi cabanizi beyninize yoruyorsunuz,, elbette haklisiniz ... Ama bu kadar takip ve endiseyi heyecani birakin bir koseye... Birakin vucudunuz size supriz yapsin,, siz buna izin vermiyosunuz gunler oncesinde oldumu olmadimi telasi sariyor,, aslinda siz hayata yonelseniz akisina biraksaniz hucreler enerjiniz hormonlariniz beynin calismasina yorulacagina rahime yonlenecek zaman bulacak... Allah hepinize saglikli bebekler nasip etsin,,,[/QU
Kizlar acaba hamilemiyim acaba bu ay tuttumu diye tum enerjinizi cabanizi beyninize yoruyorsunuz,, elbette haklisiniz ... Ama bu kadar takip ve endiseyi heyecani birakin bir koseye... Birakin vucudunuz size supriz yapsin,, siz buna izin vermiyosunuz gunler oncesinde oldumu olmadimi telasi sariyor,, aslinda siz hayata yonelseniz akisina biraksaniz hucreler enerjiniz hormonlariniz beynin calismasina yorulacagina rahime yonlenecek zaman bulacak... Allah hepinize saglikli bebekler nasip etsin,,,
kendi bebek hikayeni bizimle paylaşırmısın lütfen...

Ahucumm biliyorum ne desem seni teselli etmiyecek ama umudunu yitirme.. Kimi insan vazgeçtiği an suprizlerle karsilasiyor.. Olmuyorsa bi nedeni vardır.. Bunu belki daha sonra anliayacagiz...

Üzüldüm dk Basi girdim ciktim soramadim bile yazamadim naptin diye.. Senin kadar acidi içim.. Umudunu sakin yitirme.. Rabbimm hayirlisi en güzel zamanda nasip etsinn..inş.

🙁

Ahucumm biliyorum ne desem seni teselli etmiyecek ama umudunu yitirme.. Kimi insan vazgeçtiği an suprizlerle karsilasiyor.. Olmuyorsa bi nedeni vardır.. Bunu belki daha sonra anliayacagiz...

Üzüldüm dk Basi girdim ciktim soramadim bile yazamadim naptin diye.. Senin kadar acidi içim.. Umudunu sakin yitirme.. Rabbimm hayirlisi en güzel zamanda nasip etsinn..inş.

🙁
Canımmmm çok sağol...
Sonucu aldıktan sonra eve gidip üstümü değiştirip attım kendimi sokağa... Bi yerde oturup doya doya ağladım... Malum yürek yıkanmadan temizlenmiyor...
Şimdi yürüyorum öyle boş boş...
Daha iyiyim...
Yeniden başlama gücü diliyorum rabbimden...
İçime dolan bu bebek arzusunu, hayırsız ise söküp alsın içimden diye dua ediyorum...
Çok sağol canım benim....

Rabbim herşeyi gönlünce nasip etsinnn inş canimm
Şimdi yoldayim gece yazarimm inş dikkat et kendine olumsuzluga kapilmmaaa sakin ümidini yitirme.. Rabbim buyukk

Ahu çok üzldm ya grcektn suan sni o kadar iyi anlıyorzki btn arkdşlar inş bdhkne ümdni kybtme dycm ama nasl bi dygu oldgnu çok iyi bliorm klimlr anlmsz klıo o kadarr hyl krp dua ednce snra ters i olmsı innı çok üzüo ama rabbim herşyn en iyisni ve en gzlni blndr senn için ve digr arkdşlrm için o kadar dua edyrm ki alhm inş dyyodr bzi bnmde son dört gnm kldı hycnla bklior ve çok korkuorm bu ayda hüsrna ugrmk istmiorm çok çokkkkk yorldm gercktn nlur bna dua edin

Geri