Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Vallah canim bende ufak tan bi sanci var, bazen sagdan ama daha cok soldan. Suanda soldan var boyle yandan ama asagidan agri var. Pek umitlenmiyorum soguktan dir belki diyorum çünku evim soguk. Ama bellide olmaz tabii.
Ayaklarını usutuyorsan olabilir bende çok üşüyorum benim ondan arada sancim oluyor onları saymıyorum bile hep olan şeyler diye akşamları dukkana gidiyorum çünkü orda ister istemez üşüyorum ev sıcak olsada

Slm herkese, morelim çok bozuk, aksam eşim sinir etti beni. Belki ozel bulup kizacaksiniz ama dertlesmeye ihtiyacim var. Bana akil verin veya nasihat verin. Esim aksam erkenden yatti, bende yanliz uyumasin diye dusunerek gittim yattim ama o uyuyunca kalkip islerimi gorecektim. Neyse konuya geleyim, o odun kollarini açmaya alişik oldugundan soluna döndü yatti. Bende baska türlü yapamadigimdan Ona yanaşip sariliverdim ki eşim Salak Salak soylenmeye başladi ( ne dedigini burda soylemiycem, ama iyi morelimi bozdu).. Bende Ona, bir daha bana bunu sakin soyleme dedim, sinirlendim, bana sarilmiyorsun ( kollarini açamiyor ya beyefendi), ben sariliyorum istemiyorsun, sen ne istiyorsun ?? Diye kizdim Kalktim yataktan gittim salona. Iki dkk sonra geldi beni odaya geri götürmek için, sen git uyu ben sonra gelirim dedim. Gitti. Neyse bende işimi bitirip gittim yattim. Sadece sabaha karşi bi yarimyamalak kolunu uzerime koyuverdi ( onun aklinca bu sarilmak oluyor), bende uykuda hissettim ve sinirle kolunu iteledim. Neyse sabah oldu, kalktik onu işe uğurliycam çünkü, biraz oturdu tv izledi, bende cantasini hazirladim ve gittim koltugun bi basina oturdum. Eşimde hiç ses yok tv izliyo. Sonra ben cikiyorum Askim dedi kalkti kapiya dogru ayakkabisini giydi, bende gittim çünkü hep kapida ugurlarim onu, Neyse orda cikmasini bekledim, ayakkabisini giydi bana yaklasti ( aklinca iki soz soyleyip orda bi dkk da gonlumu alacak) Askim Geceden beri trip atiyon he... Dedi.. Bende dedimki, Evet ben Geceden beri trip atiyom, ama sen evden cikmadan bir dkk once benle konusmaya başliyorsun... Dedim ve onu elimle uzaklastirdim ( yani opemezsin beni anlaminda)... Sonra off dedi cikti gitti oylece.....

Size detayli şekilde anlattim beni anlamaniz için. Sizce hareketim tavrim dogrumuydu ? Ama inanin nerdeyse Her gece ayni. Ben bu durumdan cok uzuluyorum. Onada bunu defalarca anlattim, uzuldugumu soyledim. Tamam diyo söz veriyo düzeleceğine... Ama ertesi günü yine ayni yine ayni.
Ben şevkat istiyorum sadece. Ben mi abartiyorum anlamiyorum ki. Lutfen Kizlar yorumlariniza cok ihtiyacim var..

Is yerinden de Simdi msj atmis napiyosun diyo, hic diyorum, hiç ne demek diyo ya.. Resmen benle dalga geciyo. Gonlumu almaya calisacak yerde yolladigi msj à bak. Cok uzuyo beni

Esim Simdi aradi beni, iste kolunu incitmis, onu soyledi. Uzuldum, sucluluk da hissettim. Ama beni gerçekten çok uzuyor. Dedim Aklin nerdeydi, diyoki sence Nerde olabilir ? Diye bana Cvp veriyo..

Geri