Sen bana sor aksam misafirim gelcek 2 saat sonra esim isten gelcek yemek yok evde ben koltukda oturdum size yaziyom🙂)Ayyyyyyyy vallahi bugun sizi okumaktan hic bir isimi yapamadim evim agliyo agliyo
Gece gorusz bem kaciyorum artik🙂
Sen bana sor aksam misafirim gelcek 2 saat sonra esim isten gelcek yemek yok evde ben koltukda oturdum size yaziyom🙂)Ayyyyyyyy vallahi bugun sizi okumaktan hic bir isimi yapamadim evim agliyo agliyo
Aman birsey olmaz canım ya bende buraya takılıyorum yavaş yavaş yapıyorum 🙂Ayyyyyyyy vallahi bugun sizi okumaktan hic bir isimi yapamadim evim agliyo agliyo
Kolay gelsin canım görüşüruzSen bana sor aksam misafirim gelcek 2 saat sonra esim isten gelcek yemek yok evde ben koltukda oturdum size yaziyom🙂)
Gece gorusz bem kaciyorum artik🙂
Biraz dikkat et canim.. senin cocuk olmicak kadar kilon yok kafana takma olurmu..ben 62yim of of .. ilk defa 60 ları gördüm 🙁 kilodanda olmuyormuş çocuk diye okumuştum
Sanada canim.grsxKolay gelsin canım görüşüruz
Ohh sen tam zayifsinnn senin hic sorun yok hatta kilo al🙂))Balım ben 48 kiLoydum şimdi 50 oldum ama bünyem yazıf hasta olunca hemen kilo veriyorum kiloyla alakali birsey yoktur herhalde normal kilom bence
Ah alabilsem canım alamıyorum yemekle hiç aram yok 🙂 ay canım benim bak bizi bırakıp gidemiyor ya 🙂Ohh sen tam zayifsinnn senin hic sorun yok hatta kilo al🙂))
Birakamdim ama.bukez gittim opuldunuz kizlar bye bye..🙂Ah alabilsem canım alamıyorum yemekle hiç aram yok 🙂 ay canım benim bak bizi bırakıp gidemiyor ya 🙂
Ya insanina gore degisiyor. Annem Her hamile ye derdi, benimde aklimda kalmis, agir kaldirma sakin, yuksege uzanma bisey alabilmek veya koyabilmek için, ayagini belini sicak tut, beline dikkat et, agritacak agir is yapma, bazi kadinlarda bel acilmasi olurmus icten, o zaman yerlesen bebek tutunamaz dusermis........ Ama bazi bunyeler cok kuvvetli olurmus,Anlamiyorumki dikjat edince esirgenen goze cop duser diyolar.. insanda sasiriyo birisi dikkat et diyo birisi nasipse olur kafalar karusiyo..
Tabiki cok agir sey olmaz ama hoplayip ziblamakla dusermi yaa